TOP STAR Milan Baroš pro Victoria Volksbanken

25.11.2005 | , Victoria Volksbanken
Tiskové zprávy


Úrazové pojištění a supermarket. To byla doposud dvě neslučitelná slova. Začátkem listopadu je však dala dohromady Victoria Volksbanken pojišťovna, a.s., která přišla na trh se zcela novým produktem a ještě vsadila na neobvyklý způsob prodeje.

Úrazové pojištění TOP STAR je nabízeno v řetězci supermarketů Billa po celé České republice a setkává se s velkým ohlasem. Zájem budí především hlavní tvář kampaně, kterou se stal jeden z nejúspěšnějších fotbalistů současnosti Milan Baroš. Právě u jeho postavy v životní velikosti lze uzavřít unikátní úrazové pojištění, jehož hlavní výhodou je jednoduchost a cenová dostupnost.
   
     TOP STAR řeší následky těžkého úrazu, který se může stát každému z nás, a přináší člověku finanční bezpečí. Pojištění je nabízeno ve dvou variantách – START za necelé 3 koruny denně     a START PLUS za necelých 5 korun denně. Stane-li se člověku úraz, jenž zanechá 50% následky, bude mu v případě varianty START doživotně vyplácena renta 5 000 Kč měsíčně a v první fázi ještě obdrží jednorázový bonus 50 000 Kč. U varianty START PLUS činí doživotní renta 10 000 Kč a bonus 100 000 Kč.
     
    Na každého, kdo vyplní návrh smlouvy, čekají další výhody a hlavně možnost zařadit se do soutěže o úžasné ceny. První slosování udělá radost výherci těsně před Vánocemi, kdy  22. 12. 2005 získá zájezd na zápas s Milanem Barošem. Další slosování nadchne opět fanoušky fotbalu, neboť 1. 6. 2006 se bude losovat výherce zájezdu na fotbalové Mistrovství světa v Německu. Poslední třetí slosování nenechá chladné hlavně fanynky Milana Baroše, protože 20. 7. 2006 bude mít výherce možnost osobního setkání s fotbalovou hvězdou.
   
    Současně s uzavřením smlouvy lze využít výhod supermarketu Billa. Členové Billa Clubu  obdrží do 14 dnů ode dne uhrazení pojistného nákupní poukázku v hodnotě 100 Kč (k pojištění START), 200 Kč (k pojištění START PLUS). A to celkem 3x po dobu trvání smlouvy vždy k datu výročí uzavření. Ostatní Billa zákazníci mohou využít nákupní poukázky v hodnotě 100 Kč.

    Victoria Volksbanken připravila naprosto nový typ úrazového pojištění, který opravdu dokáže pomoci člověku v nouzi, zmírnit sociální následky po těžkém úrazu a vyrovnat se s finančními problémy. 

Victoria Volksbanken pojišťovna, a.s. se na český trh vrátila v roce 1994. Společnost je členem mezinárodního koncernu ERGO, druhé největší pojišťovací skupiny v Německu. Koncern ERGO působí na trhu po celé Evropě a kromě Victoria Volksbanken pojišťovny, a.s. jeho nejvýznamnější členy tvoří D.A.S. pojišťovna právní ochrany, německá zdravotní pojišťovna DKV a pojišťovna Hamburg-Mannheimer. Se sektorem Volksbanken spolupracuje ERGO od roku 2001.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy