Telekomunikační skupina GTS CE získala ocenění

25.11.2005 | , GTS Novera
Tiskové zprávy


Telekomunikační skupina GTS Central Europe, jejíž součástí je i český celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera, získala v pondělí v Amsterodamu ocenění Best CEE Wholesale Provider.

Velkoobchodní nabídka společnosti tak byla oceněna jako nejlepší v regionu střední a východní Evropy. Ceny vyhlásil významný celosvětový telekomunikační časopis Capacity v rámci evropského kongresu Capacity Europe 2005. Ten se v tomto roce konal již popáté.

„Porota ocenila společnost GTS Central Europe především kvůli strategii akvizic a investicím do sítí, díky kterým je firma silnou konkurencí tradičních operátorů ve střední a východní Evropě. Síť GTS Central Europe je největší v regionu a společnost má velmi jasné a rozumné plány dalšího rozšiřování,“ říká Eira Hayward, editorka časopisu Capacity.

Celosvětové telekomunikační ceny pro firemní operátory udělil časopis Capacity společnostem, které díky své efektivnosti a strategii získali přední pozici v rámci svého trhu. Kategorie zahrnují jak regionální ocenění, tak ceny za nejlepší inovaci či pro nejlepší novou firmu. Kongres Capacity Europe, v rámci kterého je ocenění udělováno, je nejvýznamnějším evropským setkáním odborníků na telekomunikace. Letos se uskutečnil od 21. do 22. listopadu v Amsterodamu.

Časopis Capacity vychází od roku 2000 a je distribuován po celém světě. Každý měsíc přináší novinky a informace z telekomunikační trhu a zabývá se tématy jako tvorba cen, konektivita, správa sítí, řízení rizika či technologie.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy