V Citibank dostanou firmy kontokorent hned při otevření účtu

25.11.2005 | , Citibank
Tiskové zprávy


Získat u Citibank kontokorentní úvěr je pro malé a střední firmy ještě jednodušší než doposud. Klienti si mohou nyní o úvěrovou linku (Welcome Overdraft) k jejich účtu zažádat okamžitě po zřízení účtu u Citibank. Postačí jim k tomu jen doložit poslední daňové přiznání a půlroční výpisy z účtů vedených u kterékoliv banky.

„Mezi nejpopulárnější a originální produkty Citibank pro malé a střední firmy patří tzv. věrnostní kontokorent (Loyalty Overdraft), aktivně nabízený bankou klientům s dobrou platební schopností a po 6-ti měsících vedení účtu. Protože většina firem potřebuje nezajištěné úvěry pro provozní financování, rozhodli jsme se jim kontokorent zpřístupnit ihned, jakmile se stanou našimi klienty,“ uvedl obchodní ředitel segmentu CitiBusiness Ladislav Kročák.

Kontokorent je poskytován v rozsahu od 50 do 250 tisíc korun. Úroková sazba je v současné době 10,9% p.a.  Poplatek za schválení kontokorentu činí 3500 korun.  Po půl roce může klient přejít na již zmíněný věrnostní kontokorent, který je úročen výhodnější úrokovou sazbou, a to ve výši 9,9 % p.a. a je poskytován do výše 500 tisíc korun.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy