GE Money Multiservis nabízí co-brandovanou Electro World kreditní kartu

25.11.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


GE Money Multiservis připravila ve spolupráci s řetězcem Electro World co-brandovanou kreditní kartu. Karta má mezinárodní platnost a je možné s ní vybírat z bankomatů a platit ve všech obchodech označených logem Maestro.

Zákazníci získávají jejím prostřednictvím možnost 5% slevy na první nákup provedený kartou ve všech prodejnách řetězce Electro World a nižší úrokovou sazbu pro úročení transakcí provedených v těchto prodejnách. K dalším výhodám karty patří také až padesátidenní bezúročné období, možnost nulové přímé platby a nulový roční poplatek při aktivním využívání karty.

Od 23. listopadu 2005 nabízí GE Money Multiservis co-brandovanou Electro World kreditní kartu. Tuto kartu je možné získat ve všech prodejnách řetězce Electro World v České republice. Při schválení žádosti získává zákazník na místě prozatímní kartu, se kterou může ihned provést první nákup se slevou 5 %. Pokud držitel karty uhradí čerpané peníze do stanoveného data splatnosti, neplatí žádný úrok z bezhotovostních nákupů po dobu až 50 dnů, v opačném případě jsou transkace provedené v prodejnách Electro World úročené zvýhodněnou úrokovou sazbou 1,49 % měsíčně. Výběry z bankomatů a platby mimo Electro World jsou úročeny sazbou 1,79 %.

„Co-brandované karty se na českém trhu stále častěji prosazují, proto jsme nabídli i co-brandovanou kreditní kartu ve spolupráci se sítí Electro World. Při spolupráci s obchodními partnery se snažíme, abychom našim klientům poskytli co nejvíce výhod. Věřím, že pětiprocentní slevu, kterou Electro World kreditní karta nabízí, ocení zákazníci nejen v předvánočním období,“ řekl Charlie Coode, generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

Úvěrový rámec Electro World kreditní karty je možné zvolit v rozmezí 5 000 až 75 000 korun, pro úvěrový rámec nižší než 32 000 Kč není nutné předkládat potvrzení o příjmu. Minimální měsíční splátka přitom činí 5 % nebo 10 % z čerpané částky. Vedení karty je první rok zdarma, klient neplatí ani žádný poplatek za výpisy z úvěrového účtu. Součástí Electro World kreditní karty je i úrazové pojištění zdarma, klient může využít i volitelného pojištění schopnosti splácet a komplexního cestovního pojištění.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy