Investiční příležitosti pro laiky i odborníky

25.11.2005 | , ČEKIA
Tiskové zprávy


V sobotu 26.11.2005 se uskuteční vzdělávací konference Investiční příležitosti. Cílem konference je představit soukromým investorům aktuální nabídku investičních instrumentů dostupných v České republice, seznámit je se současnými trendy vývoje trhů a upozornit na rizika spojená s investováním.

 V Autoklubu ČR v Praze budou během celého dne poskytovat informace o různých typech investičních produktů zástupci investičních společností, obchodníků s cennými papíry, emitentů akcií či poradenských společností. V odborném programu vystoupí zástupci poskytovatelů různých investičních služeb, kteří představí možnosti investování přes akcie po certifikáty až po kolektivní investování do fondů. Soukromým investorům se představí ČEZ a Zentiva – nejoblíbenější akciové tituly na českém kapitálovém trhu. Zařazeny jsou rovněž příspěvky Komise pro cenné papíry, Burzy cenných papírů Praha a Asociace pro kapitálový trh, které se zaměří na problematiku ochrany investorů a investičních rizik. Po celou dobu konání konference účastníci budou moci nahlédnout do profesionálních ekonomických databází.

Detailní program konference Investiční příležitosti je k dispozici na www.ipoint.cz.

Konference probíhá za podpory generálního partnera brokerJet České spořitelny a partnerů
ING Investment Management, BNP Paribas, Sal. Oppenheim a ZertifikateJournal. Odbornou záštitu převzala Asociace pro kapitálový trh. Akci mediálně podpořil Finanční poradce, Bankovnictví a internetové servery iPOINT, České noviny a Finance.cz. Konferenci Investiční příležitosti organizuje ČEKIA.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy