Zaměstnanci DHL v nových uniformách

25.11.2005 | , DHL
Tiskové zprávy


Společnost  DHL Express, přední poskytovatel expresních a logistických služeb, postupně obléká své  zaměstnance ve více    než 180 zemích světa do zcela nových  uniforem. Kurýři a smluvní řidiči, pracovníci skladu a zákaznického servisu tak budou nyní po celém světě jednotně reprezentovat společnost DHL Express.

Výběru uniforem předcházel rozsáhlý průzkum, který proběhl v osmi zemích světa. Konečný vzhled uniforem je výsledkem intenzivní práce německého týmu Corporate Wear a představuje 60 různých vzorů pro muže a ženy. Nové uniformy jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a vybaveny praktickými prvky zohledňujícími každodenní činnost zaměstnanců. Jde tedy například o kapsy na mobilní telefon, na tužku či peněženku. Bundy jsou navíc opatřeny bezpečnostními reflexními pruhy. 

Nové firemní oblečení v barvách žluté, červené a tmavomodré oblékne 110 000 zaměstnanců DHL po celém světě. V první fázi se v novém firemním oblečení představují zaměstnanci DHL v České republice, Dánsku, Japonsku, Maďarsku, Portugalsku, Singapuru, Španělsku, Spojených arabských emirátech a Švýcarsku. Celý proces standardizace  firemního oblečení bude ukončen do konce roku 2006.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy