Prodloužení podzimní kampaně GE Money Auto

29.11.2005 | , GE Money Auto
Tiskové zprávy


Díky velkému zájmu se společnost GE Money Auto rozhodla prodloužit do konce roku svoji podzimní kampaň, v jejímž rámci umožňuje svým klientům získat digitální fotoaparát Kodak, DVD přehrávač do automobilu Lenco nebo mechanické zabezpečení vozu DEFEND LOCK. V září byla tato kampaň zahájena v rámci uvedení nových leasingových produktů s nízkou měsíční splátkou určených na pořízení nového nebo ojetého vozu.

V rámci své podzimní kampaně nabízí společnost GE Money Auto všem klientům, kteří si jejím prostřednictvím pořídí ojetý vůz, digitální fotoaparát Kodak EasyShare C 330, pro zájemce o nová auta je připraven DVD přehrávače do automobilu Lenco MES-208 se dvěma obrazovkami. Všichni klienti přitom mohou rovněž získat mechanické zabezpečení vozu DEFEND LOCK za 1 Kč.

Tato nabídka se příznivě projevila na výsledcích GE Money Auto. Od 19. září do 23. listopadu financovala společnost GE Money Auto celkem 7 836 automobilů v souhrnné pořizovací hodnotě 1,465 miliardy korun. Ve stejném období loňského roku přitom společnost GE Money Auto financovala 6 214 automobilů v celkové hodnotě 1,127 miliardy korun, v meziročním srovnání tak jde o 26% nárůst počtu financovaných automobilů a o 30% nárůst celkové hodnoty financovaných automobilů.

„O zájmu o veškeré naše služby svědčí nejen prodejní výsledky od zahájení kampaně, ale i výrazný nárůst počtu dotazů na zelené lince. Od začátku kampaně bylo zodpovězeno celkem 5842 telefonátů, což v týdenním průměru znamená trojnásobný počet oproti období mimo kampaň,“ uvedl Petr Šaštinský, generální ředitel a předseda představenstva GE Money Auto.

K zájmu o úvěry GE Money Auto přispívá i celá řada doplňkových produktů, které společnost motoristům nabízí. Například se jedná o slevovou kartu Benzin Plus opravňující k čerpání pohonných hmot se slevou 2,2 % u čerpacích stanic Benzina na celém území České republiky nebo v srpnu uvedené pojištění autoPROTECT, které zajišťuje krytí rozdílu mezi pořizovací cenou vozidla a časovou cenou, již stanovuje pojišťovna v okamžiku pojistné události.

Leasingový produkt s nízkou měsíční splátkou na nákup ojetých automobilů

GE Money Auto nabízí zájemcům o financování ojetých automobilů prostřednictvím leasingu produkt s nízkými měsíčními splátkami. Produkt je zaměřen na pořízení ojetých aut s rokem výroby 1999-2005, je určen především fyzickým osobám – nepodnikatelům a živnostníkům, kteří dávají přednost nízké splátce, ale nechtějí uzavírat smlouvu na dlouhou dobu.

Splátkový kalendář je konstruován na 60 měsíců (u vozů s rokem výroby 2002-2005) nebo na 48 měsíců (u vozů s rokem výroby 1999-2001). Klient platí první mimořádnou splátku (ve výši minimálně 25 % ceny automobilu), poté následují velmi nízké měsíční splátky a rok před koncem splátkového kalendáře platí zvýšenou splátkou zbytek ceny automobilu – poslední rok smlouvy tedy klient hradí pouze sazby povinného ručení, cena ani finanční služba se již nesplácí. Na zvýšenou splátku je přitom klient společností GE Money Auto upozorněn 45 dní před její splatností a je mu zároveň nabídnuta možnost pokračování ve smlouvě a rozložení zvýšené splátky do dvanácti následujících měsíců.

Leasingový produkt s nízkou měsíční splátkou na nákup nových automobilů

GE Money Auto nabízí leasingový produkt s nízkou měsíční splátkou i pro financování nových vozů. Produkt je přitom určen především fyzickým osobám – nepodnikatelům a živnostníkům, kteří požadují nízkou měsíční splátku, ale nechtějí uzavírat smlouvu na dlouhou dobu.

Splátkový kalendář je podle přání klienta konstruován na 60 nebo 72 měsíců, volitelná je rovněž výše akontace. Klient posléze platí velmi nízké měsíční splátky a rok před koncem splátkového kalendáře uhradí zvýšenou splátkou zbytek ceny automobilu. V posledním roce smlouvy se tedy platí pouze sazby povinného ručení, cena ani finanční služba se již nesplácejí. Na zvýšenou splátku je přitom klient společností GE Money Auto upozorněn 45 dní před její splatností a je mu zároveň nabídnuta možnost pokračování ve smlouvě a rozložení zvýšené splátky do dvanácti následujících měsíců.

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy