Expres půjčka zažila rekordní den – 1300 půjček v objemu 75 milionů Kč

02.12.2005 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Spotřebitelská neúčelová Expres půjčka od GE Money Bank zaznamenala v pátek 18. listopadu nový rekord. Za tento jediný den poskytla banka celkem 1300 nových úvěrů, jejichž objem přesáhl 75 milionů korun. Tradiční předvánoční zájem o půjčku letos banka podpořila nejen nabídkou Půjčky v akci, ale také unikátní možností odkladu splátek bez úročení a soutěží o automobily Opel Astra.   

„Jde o dosavadní rekord u Expres půjček poskytnutých za jeden den, a to jak co do počtu, tak co do objemu,“ řekla manažerka Expres půjčky GE Money Bank Veronika Karlišová. „Zájem o Expres půjčku stimulují kromě Půjček v akci především dvě speciální nabídky – možnost bezúročně odložit splácení a šance zapojit se do soutěže a vyhrát auto. Taková nabídka je přitom na českém bankovním trhu unikátní,“ dodala Veronika Karlišová.

Celkem již v prvních třech čtvrtletích letošního roku GE Money Bank poskytla téměř 136 tisíc Expres půjček v souhrnném objemu 7,746 miliardy korun. „Předběžná čísla i dosažený denní rekord indikují, že celkový výsledek za letošní rok výrazně překoná ten loňský. Zájem v předvánočním období je tradičně vyšší než ve zbytku roku,“ dodala Veronika Karlišová.

Důležitou vlastností Expres půjček je jejich dostupnost a snadnost. Není potřeba žádného ručení ani dokládat účel půjčky. Po dodání dokladů se klient dozví rozhodnutí o poskytnutí v průměru během dvou minut.

Půjčky v akci (nabídka platí do konce roku 2005)
· Expres půjčka ve výši 50 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 999 Kč
· Expres půjčka ve výši 70 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1399 Kč
· Expres půjčka ve výši 90 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1799 Kč

V rámci současné nabídky Půjček v akci mohou klienti využít možnosti začít svůj úvěr splácet až za čtyři měsíce. Po tuto dobu přitom není jistina úročena. Jde o další z inovativních kroků GE Money Bank – odklad splátek s úrokovou sazbou 0 % p.a. totiž žádná jiná banka na českém trhu nenabízí.

Zákazníci, kteří uzavřou s GE Money Bank smlouvu o nové Expres půjčce v období od 24. října do 16. prosince, mohou vyhrát automobily Opel Astra Classic II v ceně 344 900 Kč. Každý týden je v rámci soutěže vyhodnocen jeden vítěz a odměněn osobním vozem.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy