CENTRAL GROUP přichází s novou zimní nabídkou

05.12.2005 | , CENTRAL GROUP
Tiskové zprávy


V současné době má CENTRAL GROUP jednoznačně největší nabídku bytů, rodinných domů a parcel v Praze. Novinkou od prosince 2005 jsou luxusní byty v Praze 5 – Radlicích v lokalitě Rezidence Panorama a další etapa bytů v Praze 5 – Stodůlkách v lokalitě Nové Stodůlky. V rámci rodinných domů jsou novinkou velmi moderní vily v Praze 4 – Kunraticích, druhá etapa rodinných domů v Praze 6 – Nebušicích a v Praze 10 – Kolovratech.

CENTRAL GROUP nabízí mnoho zděných bytů a ateliérů nyní v deseti lokalitách v Praze. Novinkou v nabídce jsou luxusní byty v Praze 5 – Radlicích v lokalitě s názvem Rezidence Panorama. V sedmi moderních vilových domech vznikne 162 luxusních bytů v cenách od 1,6 mil. Kč včetně luxusního provedení REZIDENCE. Další novinkou je druhá etapa zděných bytů v Praze 5 v lokalitě Nové Stodůlky. Ceny bytů se zde pohybují od 1,3 mil. Kč včetně luxusního provedení.


Klientům, kteří se rozhodnou pro rodinný dům, nabízí CENTRAL GROUP velmi moderní zděné vily v Praze 4 – Kunraticích v lokalitě s názvem Rezidence Nad Skálou. Ceny domů se zde pohybují od 8,3 mil. Kč včetně pozemku a speciálního luxusního provedení REZIDENCE. Další novinkou je druhá etapa moderních zděných vil v Praze 6 – Nebušicích v lokalitě Rezidence Purkrabský háj za ceny od 12,7 mil. Kč včetně pozemku a speciálního luxusního provedení REZIDENCE. V Praze 10 – Kolovratech v lokalitě Lipany se ceny rodinných domů pohybují již od 4,1 mil. korun včetně pozemku a luxusního provedení.


„Od prosince 2005 přichází společnost s novými možnostmi financování nemovitostí,“ říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP. Při koupi bytu, rodinného domu nebo parcely nyní stačí pouze 5% z ceny a zbylou část lze doplatit až do 12 měsíců po předání dokončené stavby z vlastních zdrojů anebo z úvěru. Klienti s vysokou bonitou mají možnost financovat celou cenu nové nemovitosti z úvěru.
Další novinkou je nový úvěrový program 5% + SPLÁTKY. V rámci tohoto programu stačí klientovi k pořízení nového bytu nebo rodinného domu s pozemkem jen 5% ceny z vlastních zdrojů a na zbývající část čerpat zvýhodněný hypoteční úvěr. CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům finanční poradenství a vyřízení hypotečního úvěru zdarma.
Od 7. ledna 2006 otevírá společnost CENTRAL GROUP obchodní místo v novém ukázkovém mezonetovém bytě s dispozicí 4+kk v Praze 10 v lokalitě Nové Zahradní Město. Zde je možné získat veškeré požadované informace a obchodní materiály. V rámci otevírací doby (PO – NE 13 – 18 hod.), mají zájemci možnost si také nezávazně prohlédnout nabízené byty v této lokalitě.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy