Během prvních dvou adventních víkendů financoval GE Money Multiservis zboží v celkové hodnotě 189 miliónů korun

08.12.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


V průběhu listopadu financoval GE Money Multiservis prostřednictvím svých produktů – Multiservis úvěru, MoneyCard a O.K. karty – celkem 272 845 nákupů, což je o 16 % více, než v listopadu roku 2004. Celková financovaná suma dosáhla více než 880 miliónů korun. Nejúspěšnějším dnem listopadu z hlediska profinancované částky se stal 18. listopad, kdy prostřednictvím GE Money Multiservisu bylo financováno celkem 45 miliónů korun.  

GE Money Multiservis financoval v listopadu celkem 272 845 nákupů, souhrnná financovaná částka přesáhla 880 miliónů korun. V meziročním srovnání tak došlo k růstu o 16 % z hlediska počtu financovaných transakcí a o 4 % z hlediska celkové financované sumy. Nejvíce peněz v minulém měsíci – více než 45 miliónů korun – poskytnul GE Money Multiservis 18. listopadu.

Tradičně nejúspěšnějším obdobím GE Money Multiservisu bývají adventní víkendy. Během toho prvního (25. – 27. listopadu) financoval GE Money Multiservis celkem 24 665 nákupů v souhrnné hodnotě více než 74 miliónů korun. Ještě úspěšnějším se stal druhý adventní víkend (2. – 4. prosince), kdy bylo financováno celkem 42 600 transakcí v celkové hodnotě více než 114 miliónů korun.

„Naším cílem je poskytovat klientům rychlé, snadné, dostupné a flexibilní služby. Proto každoročně nabízíme v předvánočním období spotřebitelům zvýhodněné úvěry, které se významným způsobem podílejí na našich celkových výsledcích. V letošním roce se jedná o Multiservis úvěr s tříměsíčním odkladem splátek a kreditní kartu MoneyCard s čtyřměsíčním bezúročným obdobím. Velkou výhodou těchto produktů je možnost splacení bez navýšení, která umožňuje nakoupit dárky sobě i svým blízkým a nezaplatit přitom ani o korunu navíc,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel GE Money Multiservis.

Multiservis úvěr s tříměsíčním odkladem splátek

Tato nabídka se vztahuje na všechny smlouvy o Multiservis úvěru uzavřené od 20. října do 31. prosince 2005. Každý, kdo v tomto období nakoupí zboží ve vybraných obchodech na Multiservis úvěr, může využít tříměsíčního odkladu splátek. Při splacení úvěru do tří měsíců od data nákupu nebude účtováno spotřebiteli žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu. Tato varianta je vhodná například tehdy, pokud klient aktuálně nedisponuje celkovou potřebnou částkou k nákupu, ale ví, že do tří měsíců bude mít dostatek finanční hotovosti ke splacení úvěru.

MoneyCard se čtyřměsíčním bezúročným obdobím

Od 20. října do 31. prosince 2005 nabízí GE Money Multiservis čtyřměsíční období s nulovým úročením u své kreditní karty MoneyCard. Tato nabídka se vztahuje na všechny bezhotovostní transakce provedené kartami vydanými v tomto období na obchodních místech téměř všech partnerů GE Money Multiservisu. První čtyři měsíce se dlužná částka úročí 0 %.

Kreditní kartu MoneyCard je přitom možné získat na 300 obchodních místech partnerů spolupracujících se společností GE Money Multiservis. Pokud klient na obchodním místě o kartu požádá a jeho žádost je schválena, získává dočasnou kartu určenou pro okamžitý nákup v hodnotě alespoň 5 000 Kč. Během dvou až tří týdnů je mu pak zaslána skutečná MoneyCard, kterou může využívat k dalším platbám.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy