Skanska postaví prvotřídní bydlení plné slunce

12.12.2005 | , Skanska
Komerční sdělení


Veliké pozemky s výhledem na Prahu, kvalitní architektura, špičkové materiály, příroda na dosah a snadná dopravní dostupnost. To jsou  hlavní přednosti nových vilových domů v projektu Slunný vrch, které začne v nejbližších dnech prostřednictvím své realitní kanceláře nabízet společnost Skanska v Černošicích u Prahy.

Celkem jedenadvacet dvoupodlažních rodinných vil s čistou užitnou plochou 200, 250 a 300 čtverečních metrů a dispozicemi 5+kk nebo 6+kk vyroste na neobyčejně rozlehlých pozemcích o velikosti 930 až 1500 metrů. Autorkou projektu, který klade zvláštní důraz na kvalitní urbanistické zpracování, je známá architektka Eva Heyworth.

Na jihozápadním okraji velké Prahy  na mírném prosluněném svahu v těsné blízkosti lesa vyroste 21 vilových domů. Každá vila je rozdělená do dvou navazujících objektů: nižší předsunuté části s garáží a vyšší, objemnější obytné části, ustupující do zahrady. Vzájemná poloha obou částí se liší podle členitosti terénu a vznikne tak devět dispozičních variant. Dřevěná francouzská okna propojí domy se zahradou, u každého domu vznikne také venkovní terasa s dřevěnou pergolou. Zahrady domů budou upraveny terasovitě, aby jejich funkční využití i údržba byly snazší. Domy budou mít valbovou střechu s keramickou krytinou. Fasáda bude horizontálně členěná výběrem materiálu i barvy. Nabízíme celkem devět kombinací světlejší a tmavší omítky, keramického pásku a omítky a omítky a dřevěného obkladu. Vše bude doplněno kovovými doplňky v metalické šedé barvě.

Za vstupní halou se bude nacházet prostorný obývací pokoj s kuchyní, místnost pro technické zázemí včetně centrálního vysavače, příruční sklad a v některých variantách též pracovna. Ve druhém podlaží projekt nabídne tři ložnice, dvě se společnou koupelnou a jednu s koupelnou vlastní. Další místnosti v tomto patře závisí na dispozici domu. Všechny domy mají navržené standardní vybavení, avšak vše od podlah přes obklady po zařizovací předměty lze upravit na míru jednotlivým zákazníkům přímo v Klientském centru Skanska, které se nachází v Kongresovém centru v Praze na Vyšehradě.

Městečko Černošice leží nad údolím řeky Berounky, na hranicích chráněné oblasti Český kras. Bydlení zde ocení všichni, kdo mají rádi přírodu, avšak nechtějí se vzdát výhod bydlení ve městě. Černošice jsou místo s bohatou kulturní a historickou tradicí. Nabízejí plnou občanskou vybavenost, nachází se zde základní a mateřské školy, kulturní středisko, tenisové kurty, zimní stadion nebo domov s pečovatelskou službou. O spojení s hlavním městem se starají četné vlakové i autobusové linky, autem trvá jízda do centra přibližně dvacet minut.

K financování koupě domu v projektu Slunný vrch mohou případní zájemci využít Hypotéku Skanska, kterou Realitní kancelář Skanska poskytuje ve spolupráci s HVB Bank.  

Slunn___vrch___vily___erno__ice.jpg

Slunn___vrch___vily___erno__ice_interier.jpg

     Slunný vrch - vily Černošice_celkový pohled_1.jpg

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení