Podzimní kampaň GE Money Auto se pozitivně odráží na výsledcích společnosti

12.12.2005 | , GE Money Auto
Tiskové zprávy


Podzimní kampaň, v jejímž rámci mohou klienti GE Money Auto získat při financování automobilu digitální fotoaparát Kodak, DVD přehrávač do automobilu Lenco nebo mechanické zabezpečení vozu DEFEND LOCK, se úspěšně projevuje na dosažených výsledcích. V listopadu financovala GE Money Auto automobily v souhrnné pořizovací hodnotě 647 miliónů korun, což je o 28 % více než v listopadu 2004.

Během jedenáctého měsíce letošního roku financovala GE Money Auto celkem 3304 automobilů. V porovnání s listopadem loňského roku tak došlo k nárůstu o 20 %. Celková pořizovací hodnota financovaných vozů v listopadu vzrostla meziročně o 28 % na 647 miliónů korun. Na dobrých výsledcích se významným způsobem podepisuje podzimní kampaň GE Money Auto, v jejímž rámci jsou motoristům nabízeny různé benefity.

V září jsme uvedli nové produkty s nízkou měsíční splátkou určené na leasingové financování nových i ojetých vozů. Pro kupce nových vozů jsme připravili DVD přehrávače do automobilu Lenco MES-208 se dvěma obrazovkami, těm, kteří si pořídí naším prostřednictvím ojetý vůz, nabízíme digitální fotoaparát Kodak EasyShare C 330. Pro všechny klienty je rovněž připraveno mechanické zabezpečení vozu DEFEND LOCK za 1 Kč,“ uvedl Petr Šaštinský, generální ředitel a předseda představenstva GE Money Auto.

K zájmu o úvěry GE Money Auto přispívá i celá řada doplňkových produktů, které společnost motoristům nabízí. Například se jedná o slevovou kartu Benzin Plus opravňující k čerpání pohonných hmot se slevou 2,2 % u čerpacích stanic Benzina na celém území České republiky nebo v srpnu uvedené pojištění autoPROTECT, které zajišťuje krytí rozdílu mezi pořizovací cenou vozidla a časovou cenou, již stanovuje pojišťovna v okamžiku pojistné události.

Leasingový produkt s nízkou měsíční splátkou na nákup ojetých automobilů

GE Money Auto nabízí zájemcům o financování ojetých automobilů prostřednictvím leasingu produkt s nízkými měsíčními splátkami. Produkt je zaměřen na pořízení ojetých aut s rokem výroby 1999-2005, je určen především fyzickým osobám – nepodnikatelům a živnostníkům, kteří dávají přednost nízké splátce, ale nechtějí uzavírat smlouvu na dlouhou dobu.

Splátkový kalendář je konstruován na 60 měsíců (u vozů s rokem výroby 2002-2005) nebo na 48 měsíců (u vozů s rokem výroby 1999-2001). Klient platí první mimořádnou splátku (ve výši minimálně 25 % ceny automobilu), poté následují velmi nízké měsíční splátky a rok před koncem splátkového kalendáře platí zvýšenou splátkou zbytek ceny automobilu – poslední rok smlouvy tedy klient hradí pouze sazby povinného ručení, cena ani finanční služba se již nesplácí. Na zvýšenou splátku je přitom klient společností GE Money Auto upozorněn 45 dní před její splatností a je mu zároveň nabídnuta možnost pokračování ve smlouvě a rozložení zvýšené splátky do dvanácti následujících měsíců.

Leasingový produkt s nízkou měsíční splátkou na nákup nových automobilů

GE Money Auto nabízí leasingový produkt s nízkou měsíční splátkou i pro financování nových vozů. Produkt je přitom určen především fyzickým osobám – nepodnikatelům a živnostníkům, kteří požadují nízkou měsíční splátku, ale nechtějí uzavírat smlouvu na dlouhou dobu.

Splátkový kalendář je podle přání klienta konstruován na 60 nebo 72 měsíců, volitelná je rovněž výše akontace. Klient posléze platí velmi nízké měsíční splátky a rok před koncem splátkového kalendáře uhradí zvýšenou splátkou zbytek ceny automobilu. V posledním roce smlouvy se tedy platí pouze sazby povinného ručení, cena ani finanční služba se již nesplácejí. Na zvýšenou splátku je přitom klient společností GE Money Auto upozorněn 45 dní před její splatností a je mu zároveň nabídnuta možnost pokračování ve smlouvě a rozložení zvýšené splátky do dvanácti následujících měsíců.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy