HVB Bank nabízí čipové kreditní karty partnerů sdružených v programu Renome

13.12.2005 | , HVB Bank
Tiskové zprávy


HVB Bank spolu s partnery programu Renome připravila nabídku co-brandovaných kreditních karet, při jejichž používání mohou zákazníci získat nadstandardní výhody v obchodní síti partnerů Renome. Klienti navíc sbírají na kartu body za své nákupy u všech obchodníků v České republice i v zahraničí.

Výhody co-brandovaných kreditních karet partnerů programu Renome
Kreditní karty přinášejí držitelům řadu výhod. Kromě standardních, jako je bezúročné období až 45 dní, mohou klienti získat předem schválený úvěrový limit ve výši 10 000 až 30 000 korun bez doložení příjmu. Karta je navíc vydána a vedena v prvním roce zcela zdarma. Pokud klient bude aktivně kartu používat i v dalších letech, nebude platit žádný poplatek za vedení karty. Klient může kartu kdykoliv bezplatně zrušit.

Vedle finančních výhod získává klient bonusy v rámci věrnostního programu Renome.
Ty spočívají ve sbírání bodů nejen za každý nákup u partnerů Renome, ale i za nákupy kdekoliv a kdykoliv v České republice i v zahraničí. Za nasbírané body je klient jednou ročně odměněn hotovostními poukázkami, které může uplatnit na celý sortiment u kteréhokoliv partnera programu Renome.

Klienti získávají 1,25 bodu za každou 1 korunu z nákupu u partnerů Renome a 1 bod za každé 4 koruny za všechny nákupy u ostatních obchodníků v České republice i v zahraničí, které uskuteční prostřednictvím kreditní karty. Každý zákazník získá při zřízení kreditní karty navíc vstupní bonus 10 000 bodů.

Žadatel o kreditní kartu může být klientem kterékoliv banky
Velkou výhodou pro zájemce o kreditní kartu partnerů Renome je také fakt, že nemusí být klientem HVB Bank, nýbrž jakékoliv banky v České republice. Žadatel musí být ve věku minimálně 18 až 65 let s čistým měsíčním příjmem 10 000 korun. O karty mohou též zažádat ženy v domácnosti či na mateřské, pokud jsou aktivními členkami programu Renome.

Držitelé kreditních karet mohou využít také doplňkových služeb, jako je cestovní pojištění Travel, pojištění proti zneužití karet Safe a úvěrové rizikové pojištění Credit, které klienta chrání v případě jeho neschopnosti splácet úvěrový limit.

Partneři Renome
Prodejny obuvi Baťa, prodejny oděvů Blažek a Reserved, droxi drogerie, obchody Klenoty Aurum a optiky Fokus Optik

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy