Ke krásné ženě patří krásný vůz

14.12.2005 | , Finance.cz
Ručení 2010


Společnost AAA AUTO přišla s nápadem vytvořit vlastní originální kalendář. A že je na co se dívat. V prvním čísle kalendáře se snoubí krása historických vozů s neméně krásnými ženami.

Především zachycení jedinečného spojení legendárních vozů a krásných žen, to bylo hlavním cílem při tvorbě kalendáře. Na dvanácti stranách jsou tak k vidění Michaela Štoudková, Kateřina Smejkalová, Zuzana Štěpanovská, Sandra Vídeňská a osm dalších finalistek České Miss 2005 ve společnosti unikátních historických vozů z různých dekád 20. století.

S nápadem vytvořit vlastní originální kalendář přišel sám předseda představenstva společnosti AAA AUTO Anthony James Denny: „Nechceme kopírovat kultovní kalendář Pirelli, který má více než 40 letou tradici a je ikonou mnoha fotografů, ale nechceme ani nabízet unifikované reklamní předměty z katalogů. Osobitý kalendář AAA AUTO vznikal přímo v našem pražském autocentru ve spolupráci s finalistkami soutěže Česká Miss.“  První číslo kalendáře vychází v limitované luxusní edici 1 600 kusů.

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Ručení 2010