Vedení společnosti Kasolvenzia Česká republika, s.r.o.

15.12.2005 | , EOS KSI
Tiskové zprávy


Společnost Kasolvenzia Česká Republika, s.r.o. patří na přední místo mezi odborníky  v oblasti managementu pohledávek. Od 1.1.2006 se společnost stává přímou součástí mezinárodního holdingu KG EOS Holding a souběžně s tím se přejmenuje na EOS KSI Česká republika, s.r.o. a také změní své logo. Přímé začlenění společnosti do mezinárodního holdingu umožní lepší využití mezinárodního know-how a umožní jí další upevnění pozice na českém trhu.

Management společnosti Kasolvenzia Česká republika, s.r.o.

Ing. Vladimír Gazárek

Absolvent Obchodní fakulty Ekonomické Univerzity v Bratislavě nastoupil v roce 1994 do renomované auditorské firmy Arthur Andersen. V průběhu studia v letech 1991 – 1992 absolvoval praxi v centrále IBM v New Yorku, USA. V roce 1997 se stal ředitelem společnosti Xertec Slovakia, s.r.o., která se zabývá obchodní činností.
V roce 1999 se stal jejím společníkem.
V listopadu 2004 nastoupil do společnosti Kasolvenzia Česká republika, s.r.o. na pozici jednatele.


Mezinárodní holding KG EOS Holding GmbH & Co., jehož součástí bude od 1. ledna 2006 Kasolvenzia Česká republika, s.r.o. pod novým názvem EOS KSI Česká republika, s.r.o., je přední mezinárodní společností v oblasti managementu pohledávek s pobočkami ve 17 zemích světa. O více než dvacet tisíc klientů na celém světě se stará přes dva tisíce zaměstnanců. Rozsah základních nabízených služeb zahrnuje inkaso pohledávek, zpracování a vyhodnocení hospodářských informací a cash-flow poradenství. Sídlo holdingu KG EOS Holding GmbH & Co., jehož je Kasolvenzia dceřinnou společností, je v německém Hamburgu. Kromě České republiky a Německa je skupina EOS aktivní ve Velké Británii, Holandsku, Rakousku, Polsku, Rumunsku, Švýcarsku, Slovensku, Slovinsku, Turecku, Maďarsku a v USA. V České republice má společnost dvě kanceláře, a to v Praze a Brně.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy