Jak snížit náklady na kancelářský software?

19.12.2005 | , Software 602
Domovská stránka


Každá firma před koncem roku zvažuje investice do softwarového vybavení. Na trhu je nyní kvalitní a cenově velmi příznivý balík kancelářských programů, který nabízí stejné služby jako MS Office, ale pořídíte jej přibližně 10x levněji.

Jak snížit náklady na kancelářský software?

Každá firma před koncem roku zvažuje investice do vlastního rozvoje a mimo jiné uvažuje i o rozšíření a legalizaci softwarového vybavení svých kanceláří. Na trhu je nyní kvalitní a cenově velmi příznivý balík kancelářských programů, který nabízí stejné služby jako MS Office, ale pořídíte jej přibližně 10x levněji.

Veškerá technická podpora s dokumentací v ceně
602Office 2.0 je software, který využívá programy nedávno uvedeného balíku OpenOffice.org 2.0. Oproti tomuto softwaru má ale pro českého uživatele velkou výhodu. Společnost Software602 jej dodává s veškerou potřebnou dokumentací v češtině (a to jak v tištěné tak elektronické podobě) a poskytuje jeho uživatelům plnou servisní podporu po celý rok. V jejím rámci dokonce obdrží legální uživatelé programu zdarma nové verze.

602Office 2.0: Všechno co potřebujete k práci
V balíku 602Office 2.0 nalezne běžný uživatel úplně všechno, co ke svojí práci potřebuje: aplikace z kancelářského balíku OpenOffice.org 2 – textový editor Writer, tabulkový procesor Calc, prezentační program Impress, editor grafiky a obrázků Draw, ale také e-mailový program Mozilla Thunderbird, novou plně integrovanou relační databázi 602SQL 9.5, sadu šablon právních dokumentů a další doplňky.

baleni_web.png

Snadná obsluha a instalace
Práce s dokumenty je v Office602 velice podobná Microsoft Office. Formátování, vkládání objektů, tabulek, obrázků či celých souborů je velmi jednoduché Program standardně zvládá kontrolu pravopisu, makra, tvorbu tabulek a databází nebo hromadnou korespondenci. Dokumenty lze navíc snadno elektronicky podepsat a přímo z dané aplikace odeslat emailem jako přílohu v daném formátu nebo PDF.

Samotná instalace kancelářského balíku 602Office je rychlá a pohodlná. Uživatelské rozhraní instalátoru je přitom srozumitelné a přehledné.

Vynikající kompatibilita s MS Office
Navíc si 602Office velmi dobře rozumí s formáty kancelářských produktů Microsoftu. Uživatelé nemají žádný problém při práci se soubory ve formátech  DOC, XLS, PPT, PDF, Flash či ODF – což je nový a jediný standard pokrývající veškeré funkce kancelářských aplikací. Díky začlenění OpenOffice.org nabízí 602Office nejvyšší úroveň kompatibility s MS Office, jaká je dostupná na současném trhu.

A teď to hlavní: Výrazně nižší cena
Maloobchodní balení 602Office 2.0 s instalačním CD pro Linux i MS Windows a technickou podporou stojí včetně tištěného manuálu a základní příručky 1998 korun bez DPH. Navíc jeden uživatel s jednou licencí může program instalovat až na pět počítačů, které využívá.

Licence pro firmu, která bude 602Office používat na dvaceti počítačích, vyjde bez daně na necelých 26 tisíc korun. Za stejnou cenu tedy můžete mít na dvou PC nainstalovaný MS Office nebo na dvaceti 602Office!
Podrobné informace
• Popis 602Office 2
• Ceny 602Office 2

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Domovská stránka