S Poštovní spořitelnou mohou klienti spravovat své finance i na Sněžce

27.12.2005 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna je bankou, s kterou mohou klienti spravovat své finance i na Sněžce. Klienti, kteří projeví zájem založit si svůj účet přímo na nejvyšším vrcholu České republiky, navíc získají k novému účtu i roční poplatkové prázdniny. Při založení účtu obdrží klienti rovněž pamětní certifikát potvrzující zdolání nejvyššího českého vrcholu s tématickou známkou a speciálním razítkem.

Poštovní spořitelna jako jediná banka v ČR nabízí své služby i turistům, kteří zdolají nejvyšší český vrchol – Sněžku. Přímo na vrcholu mohou vybrat či převést peníze, založit si účet nebo třeba zjistit zůstatek. Poštovní spořitelna tak potvrzuje, že je bankou s naprosto největším místním pokrytím.

 Na Sněžce vyrůstá s podporou PS také nová Poštovna, a to v místě bývalé České boudy. „Nová Poštovna se zatím nachází ve fázi přípravných stavebních prací. Slavnostní otevření nové České poštovny plánujeme společně s investorem na srpen 2006,“ uvedl František Müller, regionální ředitel Poštovní spořitelny z Pardubic a dodal: „Požehnání při kolaudaci přislíbil i Královéhradecký  biskup.“

 Poštovní spořitelna se v rámci své strategie snaží být bankou, která nabízí klientům nejvíce možností ke správě svých financí. Vedle nejširší sítě kontaktních míst nabízí i kanály přímého bankovnictví, které používá bezmála 300 tisíc klientů PS.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy