Rekordní výsledky GE Money Auto v prosinci

09.01.2006 | , GE Money Auto
Tiskové zprávy


Zájem o služby GE Money Auto v prosinci 2005 překonal očekávání. Společnost financovala v posledním měsíci loňského roku 2634 automobilů v celkové hodnotě téměř 552 miliónů korun. Díky rekordnímu zájmu se tak podařilo GE Money Auto prolomit před koncem roku hranici pěti miliard korun celkové profinancované částky.

V prosinci 2005 financovala společnost GE Money Auto 2634 automobilů, což je o 33 % více než v posledním měsíci roku 2005. Celková hodnota financovaných automobilů dosáhla částky téměř 552 miliónů korun, což je v meziročním srovnání více o 41 %.

„V roce 2005 jsme nabídli řadu inovativních produktů, jako byla například slevová karta Benzin Plus opravňující k čerpání pohonných hmot se slevou 2,2 % u čerpacích stanic Benzina nebo pojištění autoPROTECT, které zajišťuje krytí rozdílu mezi pořizovací cenou vozidla a časovou cenou, již stanovuje pojišťovna v okamžiku pojistné události. I díky těmto aktivitám celková částka financovaná společností GE Money Auto v roce 2005 přesáhla pět miliard korun,“ řekl Petr Šaštinský, generální ředitel a předseda představenstva GE Money Auto.

Díky vysoké flexibilitě a dostupnosti finančních produktů GE Money Auto nepolevoval zájem o nákup automobilů až do úplného konce loňského roku. Ještě 31. prosince 2005 bylo prostřednictvím společnosti GE Money Auto pořízeno 6 automobilů. Úplně posledním vozem roku 2005 financovaným prostřednictvím GE Money Auto byl ojetý automobil Seat Ibiza zakoupený 31. prosince 2005 ve tři čtvrtě na pět odpoledne.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy