Již více než dva tisíce lékařů si zřídily kontokorentní úvěr u GE Money Bank

09.01.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Do konce roku 2005 si kontokorentní úvěr u GE Money Bank zřídily více než dva tisíce lékařů. Využívají tak zvýhodněných podmínek, které GE Money Bank nabízí u rychlých úvěrů pro lékaře a zubaře. Lékaři mohou získat úvěry se sníženou úrokovou sazbu a u úvěrů do 500 tisíc Kč nemusí předkládat daňové přiznání. GE Money Bank, která nabízí i financování nově otevřených praxí, se tak stává silným partnerem zdravotnických subjektů. Zdravotníci v současnosti představují 10 % všech podnikatelských klientů GE Money Bank.

Do konce roku 2005 si již více než dva tisíce lékařů a zubařů zřídily jeden z kontokorentních úvěrů u GE Money Bank. GE Money Bank poskytuje pro lékaře zvýhodněné podmínky na kontokorentní úvěry Flexi Business a investiční úvěry Expres Business.

Poskytnutí těchto úvěrů do výše 500 tis. Kč závisí v případě lékařů a zubařů výlučně na přání klienta a neposuzuje se dle daňového přiznání. Úvěr mohou získat velmi snadno, potřebují k tomu pouze občanský průkaz, potvrzení o registraci ekonomického subjektu a smlouvu nebo smlouvu o smlouvě budoucí s kteroukoli zdravotní pojišťovnou. Nevyžaduje se zajištění úvěru a za žádost ani za poskytnutí úvěru se neplatí žádný poplatek. Zároveň GE Money Bank nabízí lékařům a zubařům u úvěru Expres Business zvýhodněnou úrokovou sazbu sníženou o 2 procentní body oproti obvyklé sazbě. Kontokorentní úvěr Flexi Business je lékařům a zubařům úročen sazbou 10,5 % p.a. Banka jim nabízí také zvýhodněné vedení účtu a možnost financování i zcela nově zřizované praxe. 

„Jsme rádi, že lékaři a zubaři pozitivně reagují na naši snahu vyjít jim maximálně vstříc v jednoduchosti a rychlosti pořízení úvěru. Na základě dlouhodobé spolupráce a dobrých zkušeností u nich nepožadujeme daňové přiznání na úvěry Flexi a Expres Business až do výše půl milionu korun,“ říká ředitel komerčního bankovnictví GE Money Bank Radomil Štumpa. Lékaři v současnosti tvoří již 10 % všech podnikatelských klientů GE Money Bank.

Maximální úvěrový rámec Flexi Business a Expres Business je 1 milion Kč. Způsobů, jak mohou zájemci o úvěr oslovit GE Money Bank, je několik – přes on-line formulář na internetových stránkách www.geuver.cz, na infolince 844 844 844 nebo nově prostřednictvím bankomatu GE Money Bank. Nejpozději následující pracovní den je klient kontaktován telefonním bankéřem a je domluvena schůzka na pobočce, kde již klient jen podepíše připravenou smlouvu.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy