Dobré výsledky vánoční kampaně GE Money Multiservis

11.01.2006 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Jako každý rok nabídnul GE Money Multiservis svým klientům před Vánocemi zvýhodněné produkty – MoneyCard se čtyřměsíčním bezúročným obdobím a Multiservis úvěr s tříměsíčním odkladem splátek.

Snadnost a dostupnost těchto produktů, které mohli klienti využít od 20. října do 31. prosince 2005, se pozitivně projevila na výsledcích společnosti – ve jmenovaném období financoval GE Money Multiservis úvěry v celkové hodnotě 2,169 miliardy korun.

Od 20. října do 31. prosince 2005 poskytnul GE Money Multiservis úvěry v celkové hodnotě 2,169 miliardy korun. Nejúspěšnějším dnem předvánočního období z hlediska financované částky se stal 19. prosinec s celkovou sumou, která přesáhla padesát miliónů korun.

„Díky vysoké flexibilitě úvěrových produktů GE Money Multiservis mohli klienti využívat naše služby doslova do posledních hodin roku 2005. Prostřednictvím Multiservis úvěru je totiž možné nakupovat v celkem 63 internetových obchodech. Poslední transakce roku 2005 financovaná GE Money Multiservis tak mohla proběhnout 31. prosince 2005 ve tři čtvrtě na jednáct večer na internetovém obchodě www.proton.cz,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel GE Money Multiservis.

Konec roku 2005 rovněž potvrdil dlouhodobý trend, podle kterého převažuje v letních měsících mezi zbožím nakupovaným na splátky zejména bílá technika (ledničky, pračky atd.), zatímco v předvánočním období dávají zákazníci přednost nákupu černé techniky (televizory, hi-fi technika atd.).

Díky výraznému zlevnění LCD a plazmových televizorů v posledních několika měsících před Vánocemi silně vzrostl zájem o nákup tohoto typu zboží na splátky, k čemuž přispěla i nabídka flexibilních a dostupných produktů GE Money Multiservis. Vysoký zájem byl rovněž o DVD rekordéry a digitální videokamery, za hit letošních Vánoc by se daly označit rovněž rovněž mp3 přehrávače vyšší cenové kategorie,“ řekl Jiří Pathy, předseda představenstva GE Money Multiservis.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy