ODS spouští nový zpravodajský portál zpravy.ods.cz

13.01.2006 | , ODS
Tiskové zprávy


ODS klade na využití internetové prezentace velký důraz. Používáme ji od roku 1996 a vždy bylo naší snahou držet krok s posledním vývojem. Proto jsme se rozhodli nabídnout novinku mezi politickými stranami a posunout tuto prezentaci ještě o kus dál. Výsledkem je zpravodajský portál zpravy.ods.cz..

Zpravodajský portál je vyčleněn z oficiálních stránek www.ods.cz a slouží k umísťování denně aktualizovaných informací v širším měřítku než doposud.


Kromě tiskových zpráv, rozhovorů, článků nebo přepisů vystoupení představitelů ODS v elektronických médiích nabídne aktuální zpravodajství týkající se politiky ODS. Díky tomu budou mít návštěvníci stránek možnost dozvědět se z první ruky, jak ODS reaguje na aktuální dění, co sama navrhuje, jakými problémy se zrovna zabývají její představitelé - ať na celostátní nebo regionální úrovni.


Novými prvky budou:
Aktuální (tzv. agenturní) zpravodajství o postojích ODS,
On-line rozhovory s politiky ODS,
Zasílání elektronických novinek na základě registrace,
Glosy, komentáře (i odborníků a přispěvatelů mimo okruh ODS), grafy, průzkumy, argumentáře atd.,
další novinky budou zveřejňovány průběžně.


Grafika je nová, záměrem bylo vytvořit stránky živé, hodně položené na obraze a časté aktualizaci, uživatelsky příjemné. V průběhu ledna budou doplněny všechny prvky základní struktury.


Na stávajících oficiálních stránkách www.ods.cz zůstávají všechny důležité informace o Občanské demokratické straně jako takové, mající trvalejší charakter.


Provoz a obsah zpravodajského portálu zajišťuje tiskové a IT oddělení ODS.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy