ČSOB prodloužila nabídku snížených garantovaných sazeb u půjček

13.01.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


ČSOB až do konce ledna prodlužuje akční nabídku snížených garantovaných sazeb u  svých půjček. U ČSOB Půjčky na cokoliv banka snížila úrokovou sazbu z 13,9 % p.a. na 8,9 % p.a. a u ČSOB Půjčky na lepší bydlení z 10,9 % p.a. na 5,9 % p.a. V obou případech se jedná o garantovanou výši sazby pro všechny žadatele.

„Prodloužením našich akčních nabídek reagujeme na velký zájem o tyto půjčky se sníženou sazbou. V závěru minulého roku jsme i díky tomu poskytli dvojnásobný počet půjček v meziročním srovnání“ uvedl Jan Klouček, zodpovědný v ČSOB za úvěry pro fyzické osoby a dodal „Zejména Půjčka na lepší bydlení se těší velkému zájmu u klientů, kteří modernizují své bydlení a nemohou využít hypotéku či nechtějí čekat na úvěr ze stavebního spoření“.
 
Maximální výše ČSOB Půjčky na cokoliv není omezena a bez ručitele je možné si půjčit až 200 000 Kč. Díky splatnosti půjčky od 1 roku až do 5 let si klient může sám zvolit pro něho nejvhodnější výši splátek. Vyřízení půjčky trvá do 30 minut a prostředky je možné čerpat jednorázově ihned po schválení žádosti. Samozřejmostí u ČSOB Půjček je možnost předčasného splacení kdykoliv bez sankce.

Pro získání ČSOB Půjčky na lepší bydlení nemusí mít klient dopředu nic naspořeno a banka mu může půjčit až 300 tisíc Kč bez zajištění. Pokud klient o půjčku žádá dohromady s další osobou jako spolužadatelem, tak mu banka může půjčit dokonce až 600 tisíc Kč bez zajištění. ČSOB u ní navíc umožňujeme zpětné proplácení dokladů starých až 6 měsíců od podpisu úvěrové smlouvy a prostředky má klient k dispozici do druhého dne od podpisu smlouvy. ČSOB Půjčku na lepší bydlení je možné splácet až 10 let a čerpat prostředky lze až 6 měsíců od podpisu smlouvy. Úvěr je možné kdykoliv předčasně splatit bez sankce.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy