Úspěšný rok 2005 pro společnost CENTRAL GROUP

16.01.2006 | , CENTRAL GROUP
Tiskové zprávy


Rok 2005 byl pro společnost CENTRAL GROUP nejúspěšnějším za celých 12 let působnosti na trhu. Celkem společnost prodala byty a rodinné domy za více než 3,5 miliardy korun. Za dobu své působnosti si již více než 4400 klientů vybralo některý z jejích bytů, domů nebo parcel za svůj domov. Firma v současné době zaujímá 1. místo na českém trhu nového bydlení.

Společnost CENTRAL GROUP byla založena v roce 1994. Nyní zaměstnává přes 200 lidí, nepočítaje dělnické profese na stavbách. Společnost CENTRAL GROUP je ryze českou společností a to umožňuje její velkou operativnost a dokonalou znalost místního trhu. „Veškeré vydělané finanční prostředky firma investuje do poslední koruny zpět do rozvoje firmy,“ říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP.


Hlavním cílem společnosti je udržení a posílení prvního místa na tuzemském trhu ve všech segmentech nového bydlení. Svou nabídkou bytů, rodinných domů a parcel pokrývá celý segment produktů nového bydlení. Nabídka nyní obsahuje jak produkty dostupného bydlení, tak i exkluzivní nemovitosti pro nejnáročnější klientelu. Obchodní politikou společnosti je orientace na maximální spokojenost zákazníků a získání co největšího podílu na trhu nového bydlení. Společnost CENTRAL GROUP velmi dbá na vysokou úroveň svého klientského servisu. Každému klientovi, který si od firmy pořizuje nové bydlení, se věnují konzultanti a přímo určený stavební dozor. Ti jsou mu k dispozici pro splnění všech jeho požadavků po celou dobu výstavby. Každý klient, který se rozhodne pro bydlení od CENTRAL GROUP má navíc zřízené své Osobní internetové stránky, kde má možnost sledovat postup výstavby svého nového domova.
V současné době nabízí společnost byty již v 11 lokalitách, rodinné domy v 16 lokalitách a parcely je možné si vybrat ve 4 lokalitách v Praze a okolí.


Společnost CENTRAL GROUP svým klientům také nabízí nejširší možnosti financování nového bydlení na našem trhu. Při koupi bytu, rodinného domu nebo parcely nyní stačí pouze 5% z ceny a zbylou část lze doplatit až do 12 měsíců po předání dokončené stavby z vlastních zdrojů anebo z úvěru. Klienti s vysokou bonitou mají možnost financovat celou cenu nové nemovitosti z úvěru. Také je možné využít úvěrový program 5% + SPLÁTKY. V rámci tohoto programu stačí klientovi k pořízení nového bytu nebo rodinného domu s pozemkem jen 5% ceny z vlastních zdrojů a na zbývající část čerpat zvýhodněný hypoteční úvěr. CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům finanční poradenství a vyřízení hypotečního úvěru zdarma.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy