Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pojistné podvody se meziročně zdvojnásobily

Pojistné podvody se meziročně zdvojnásobily

Finance.cz, 2010-11-12 14:30:30

Za první tři kvartály letošního roku odhalila Generali pojistné podovdy za 46 milionů korun. Celkový účet ale může být vyšší, protože další případy jsou v šetření a dosud nebyly uzavřeny. I tak se výše odhalených pojistných pojistných podvodů meziročně zvojnásobila. Na konci roku můžeme očekávat 100% nárůst proti roku 2009, kdy uchráněná hodnota činila 32 milionů korun.

Srovnání s rokem 2008, kdy se částka pohybovala na hranici 11,5 milionů korun a kdy ještě nebyly tolik cítit dopady hospodářské recese, je alarmující. Bude-li trend letošního roku pokračovat, dostaneme se při porovnání let 2008 a 2010 k nárůstu o 450%! Předpokládaný scénář růstu pojistných podvodů v souvislosti s ekonomickou krizí zřejmě získává svou konkrétnější podobu.

Více informací na webu Ručení.cz v tiskové zprávě Pojistné podvody se meziročně zdvojnásobily, v porovnání s rokem 2008 vykazují nárůst o 450%.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 12.11.2010

17:21 - Povodňová daň a další schválenySenátoři dnes navzdory odporu opozice schválili zavedení takzvané povodňové daně, zdanění platu prezidenta a poslaneckých náhrad a řadu dalších daňových změn.

07:51 - Senát dnes rozhodne o úsporných opatřeníchSenátoři dnes rozhodnou, zda schválí a odešlou prezidentovi republiky k podpisu čtveřici úsporných zákonů.

14:30 - Pojistné podvody se meziročně zdvojnásobilyZa první tři kvartály letošního roku odhalila Generali pojistné podovdy za 46 milionů korun.

Reklama
   
Rejstříky - subjekty

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - osoby

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - subjekty

        Rejstriky.finance.cz
        Rejstříky - adresy

          Rejstriky.finance.cz