Poštovní spořitelna nabízí půjčky v bankomatu

26.03.2007 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Zcela novou službu začala nabízet Poštovní spořitelna. Jedná se o nabídku úvěrů, kterou si klient může vyřídit v bankomatu. Služba bude k dispozici v bankomatech Poštovní spořitelny do konce března a mohou ji využít klienti i neklienti Poštovní spořitelny.

Nabídka půjček v bankomatech obsahuje všechny nejoblíbenější úvěry: spotřebitelský úvěr, kontokorent a kreditní kartu. „Podle objemu půjčených peněz jsou spotřebitelské úvěry nejoblíbenějším úvěrovým produktem. Nejvyšší oblibu co do počtu si udržuje kontokorent,“ doplnil Jiří Vik, ředitel distribuce Poštovní spořitelny.

Úvěry v bankomatech představují další možnost, jak mohou klienti spravovat své finance. „V počtu „cest do banky“ nám na českém trhu nemůže konkurovat nikdo. V tom také tkví jedinečnost Poštovní spořitelny – klient si sám vybere, jak chce spravovat své finance, není vázán na jednu pobočku,“ vysvětlil Jiří Vik.

Na obrazovkách bankomatů Poštovní spořitelny je nyní nově uvedena položka Nabídka úvěrů. Klient si zvolí půjčku podle svých potřeb, zadá své telefonní číslo a čas, kdy ho má Poštovní spořitelna kontaktovat. Následně se mu ozve Klientské centrum PS, které domluví podrobnosti získání úvěru. Klient tak jednoduše zjistí konkrétní částku, kterou mu banka půjčí a sám si rozhodne, jak dokončit celý proces získání úvěru.

Poštovní spořitelna dbá na to, aby půjčovala odpovědně. Proto si klienti mohou ke všem spotřebitelským úvěrům zřídit pojištění proti neschopnosti splácet. Od března se mohou klienti pojistit i proti neschopnosti splácet při ztrátě zaměstnání nebo pracovní neschopnosti. Toto pojištění doplnilo stávající pojištění proti neschopnosti splácet při úmrtí nebo trvalé invaliditě.

Možností, kterých klient může využít pro správu svých financí, nabízí Poštovní spořitelna nejvíce na trhu. Klienti mohou spravovat své finance na více než 3300 poštách a ve finančních centrech Poštovní spořitelny. K získání hotovosti mohou využít kteroukoli pokladnu Alberta nebo Hypernovy se službou CashBack. Pokud nechtějí chodit do banky, mohou své finance vyřídit z pohodlí svého bytu, kam za nimi přijde s produkty Poštovní spořitelny finanční poradce ČMSS. A nově mohou zažádat o úvěr přímo v bankomatech.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy