Již více než 25 000 klientů AXA využilo nabídky bezplatného internetového přístupu k účtu penzijního připojištění

28.03.2007 | , AXA
Tiskové zprávy


Možnost  internetového přístupu k účtu penzijního připojištění 24 hodin denně nabídl klientům AXA penzijní fond v polovině února 2007. Doposud této bezplatné nabídky využilo více než 25 000 klientů fondu. Obdobná služba bude brzy k dispozici také klientům AXA životní pojišťovny.

„Bezplatný online přístup k účtu penzijního připojištění je první novinka, kterou AXA klientům v České republice přinesla. Protože je o tuto službu velký zájem, chceme ji co nejdříve nabídnout také klientům AXA životní pojišťovny. Internetový přístup k účtu penzijního připojištění je samozřejmě k dispozici všem klientům zdarma,“ říká ředitel PR a komunikace společnosti AXA Marek Zeman.

Pokud si klient zažádá o novou službu, může sledovat stav svého účtu penzijního připojištění včetně detailů plateb - účastníka, zaměstnavatele, 3. osoby, státního příspěvku a zhodnocení vložených prostředků. Stejně tak je možné sledovat pohyby na účtu při placení a uplatňování slev u partnerů AXA CLUBu prostřednictvím AXA karty. Internetový přístup k účtu založí klientovi AXA na základě vyplnění jednoduché žádosti na internetových stránkách (http://www.axa.cz/).

Zažádat o něj lze také na kterékoliv pobočce společnosti AXA. Pro zajištění bezpečnosti osobních údajů bude následně klientům doručen poštou do vlastních rukou vstupní PIN a službu je možné poté začít ihned využívat. Bezplatný online přístup k účtu penzijního připojištění úspěšně využívají i klienti AXA na Slovensku. Aktuální stav svého účtu penzijního připojištění si klient může zjišťovat také prostřednictvím bankomatů sítě Euronet.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy