Unikátní a rychlé KB úvěry pro příslušníky bezpečnostních sborů

06.04.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka jako první na trhu reaguje na specifika úpravy služebního poměru příslušníků bezpečnostních sborů v novém služebním zákoně. Ten stanovuje služební poměr na dobu určitou, což může mít vliv na možnost financování individuálních potřeb těchto zaměstnanců.

Komerční banka se rozhodla usnadnit policistům a dalším příslušníkům bezpečnostních sborů  přístup k bankovním úvěrům. Ti mohou úvěr v KB získat již po 3 měsících trvání pracovního poměru, tedy po uplynutí doby, která odpovídá klasické zkušební lhůtě.

„Naší dlouhodobou snahou jako třetí největší banky na trhu je neustálá a rychlá reakce na stále se měnící potřeby lidí. Myslím, že právě nabídka úvěrů a dalších bankovních produktů s mnoha benefity pro zaměstnance bezpečnostních sborů je toho důkazem. K policistům se služebním poměrem na dobu určitou budeme přistupovat stejně, jako by se jednalo o osoby s pracovním poměrem na dobu neurčitou. Nicméně zůstane zachována podmínka uplynutí 3 měsíců od nástupu do služebního poměru,“ řekl Vladimír Jeřábek, výkonný ředitel pro distribuční síť KB.

KB zároveň pro policisty připravila speciální nabídku výhod a slev, a to jak v oblasti úvěrů, tak depozit. Osobní úvěr od 30 do 500 tisíc korun, kde až do 250 tisíc korun není požadováno zajištění, nabídne KB s 50% slevou na poplatku za zpracování a klient tak ušetří až 1 150 korun. Stejnou výhodu je možné získat i u hypotečního úvěru, což představuje úsporu až 14 000 korun. Těm, kteří chtějí mít  peníze vždy po ruce, nabízí KB kreditní kartu na 1. rok zdarma. 

Mezi další výhody určené speciálně příslušníkům bezpečnostních sborů patří např. výběr ze 4 druhů balíčků služeb a produktů (Ideal konto, Perfekt konto, Extra konto, Premium konto) s vedením na 1 rok zdarma a řadou dalších slev. Extra a Premium konto navíc zahrnují zdarma všechny příchozí platby a všechny platby provedené přes internetové nebo mobilní bankovnictví, trvalé příkazy a inkasa.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy