Již 30 000 klientů AXA penzijního fondu využívá bezplatného internetového přístupu k účtu

14.05.2007 | , AXA
Tiskové zprávy


O zaslání PINu pro bezplatný přístup požádalo k dnešnímu dni více než 30 000 klientů. Nabídky bezplatného internetového přístupu ke svému účtu mohou využívat klienti AXA penzijního fondu od konce února.

S internetovým přístupem má připojištěný své osobní informace k dispozici 24 hodin denně, a to včetně detailů jednotlivých plateb. Bezplatný internetový přístup k účtu je navíc od tohoto týdne k dispozici i pro klienty investičních společností.

„Nabídka internetového přístupu k osobnímu účtu penzijního připojištění byla první novinkou, kterou AXA českým klientům nabídla.Naši klienti mají o tuto službu velký zájem, což dokládá více než 30 000 žádostí za 2 měsíce. Internetový přístup k účtu nabízíme samozřejmě zdarma a nově také pro klienty investičních společností,“ říká ředitel PR a komunikace společnosti AXA Marek Zeman.

Pokud si klient zažádá o bezplatný internetový přístup k účtu, může sledovat stav svého účtu penzijního připojištění včetně detailů plateb - účastníka, zaměstnavatele, 3. osoby, státního příspěvku a zhodnocení vložených prostředků. Internetový přístup k účtu klientovi AXA založí na základě vyplnění jednoduché žádosti na internetových stránkách (www.axa.cz). Pro zajištění bezpečnosti osobních údajů je následně klientům doručen poštou do vlastních rukou vstupní PIN a službu lze poté začít ihned využívat.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy