GE Money Multiservis nově umožňuje postupné čerpání úvěru až do výše 200 000 korun

21.05.2007 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Novinku zákazníci využijí například při financování koupelen, kuchyní nebo rekonstrukce bytů.

Společnost GE Money Multiservis, lídr splátkového prodeje v České republice, přichází na trh s novým úvěrem „DO 200 TISÍC“. Jeho základní výhody jsou nejen ve vysoké částce, kterou si zákazník může půjčit, ale především v možnosti čerpat ji jak najednou v celkové výši, tak postupně po částech. Záleží jen na rozhodnutí samotného klienta, pro kterou z nabízených variant se rozhodne.

Výhoda postupného čerpání je v platbě úroků jen z těch prostředků, které byly opravdu reálně použity. Zbytek peněz je zákazníkovi kdykoliv k dispozici v kterémkoliv obchodě řetězce, kde byla úvěrová smlouva uzavřena. Zákazník se také může rozhodnout, že zbývající část úvěru nevyčerpá, a to bez jakýchkoliv sankcí či poplatků.

 „Úvěr je určen zejména k financování celkového řešení koupelen a kuchyní nebo interiérů bytů a domů či jejich rekonstrukci. Proto ho již nyní mohou naši klienti využívat v řetězcích jako jsou SIKO koupelny, IKEA nebo Sconto a u mnoha dalších obchodníků,“ upřesňuje Josef Jehlík, manažer vývoje produktů GE Money Multiservis.

Získání nového úvěru je velmi snadné. Stejně jako u dalších produktů GE Money Multiservis je předností „DO 200 TISÍC“ minimální dokladovost a široká dostupnost. Pro získání peněz nepotřebuje zákazník ručitele a vyřízení smlouvy je otázkou několika málo minut.

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce nákupy za více než 9,6 miliard korun, a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje. Produktem, který si v loňském roce získal u zákazníků největší oblibu, byla kreditní karta MoneyCard, která potvrdila svoji pozici druhé nejrozšířenější kreditní karty v České republice.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy