Podnikatelské úvěry od Raiffeisenbank jsou nyní dostupnější a lze čerpat vyšší částky

04.06.2007 | , Raiffeisenbank
Tiskové zprávy


Raiffeisenbank od dnešního dne výrazně obměnila parametry Podnikatelské rychlé půjčky a Podnikatelského kontokorentu. Lze čerpat vyšší částky, využít delší dobu splatnosti, jednodušší je rovněž celý proces vyřízení úvěru.

S Podnikatelskou rychlou půjčkou a Podnikatelským kontokorentem lze od Raiffeisenbank nově získat až tři miliony korun namísto dosavadních 1,5 milionu Kč. Banka zároveň prodlužuje maximální dobu splatnosti splátkového úvěru z dosavadních pěti až na 15 let. „Prodloužení doby splatnosti klientům umožní větší flexibilitu při nastavení měsíčních splátek. Klienti tak nově mají možnost dosáhnout na vyšší úvěr, aniž by se výrazně změnilo měsíční zatížení jejich firmy,“ vysvětlil produktový manažer Raiffeisenbank Jiří Kubát s tím, že klienti si rovněž budou moci zvolit různou dobu fixace úrokové sazby, podobně jako u hypoték.

Na úvěr navíc nově dosáhne více podnikatelů a malých firem. Doposud byly podnikatelské úvěry poskytovány klientům s minimálně dvouletou finanční historií, nově stačí předložit pouze jedno daňové přiznání. „Úvěr tak budou moci čerpat i podnikatelé, kteří podnikají teprve rok a mají zájem na dalším investování do svého podnikatelského záměru,“ vysvětlil Jiří Kubát.

Podnikatelskou rychlou půjčkou a Podnikatelským kontokorentem je nově možné rovněž refinancovat podnikatelské úvěry od jiných bank.  Původní úvěr je splacen a klient dále splácí jen nový úvěr od Raiffeisenbank. „Zaznamenali jsme zvýšený zájem o nahrazení existujících půjček našimi úvěry,“ dodal Jiří Kubát.

Raiffeisenbank v současné době prochází procesem spojování s eBankou. První výsledky integrace již mohou využít i klienti, dotýkají se i podnikatelských úvěrů. O podnikatelské úvěry je tak od jara možné žádat i v pobočkách eBanky.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy