ČP INVEST umožňuje uzavřít smlouvu o investování on-line

05.06.2007 | , ČP Invest
Tiskové zprávy


ČP INVEST investiční společnost, a. s. přichází s možností elektronického uzavírání rámcových smluv přes internet pomocí kvalifikovaných certifikátů ICA nebo České pošty s vyplněným jménem, příjmením a adresou trvalého bydliště.

Každý, kdo uzavře smlouvu o investování on-line pomocí elektronického podpisu, automaticky získává 50 % slevu na vstupních poplatcích pro všechny své investice do kteréhokoliv produktu ČP INVEST. Podrobný postup uzavření smlouvy klienti naleznou na www.cpinvest.cz.

„Možnost elektronického uzavření smlouvy je dalším krokem v naší snaze nabídnout zájemcům o investování co nejvíce komfortu. Klienti, kteří využijí této nové možnosti a uzavřou tímto způsobem rámcovou smlouvu, získají bonus  50 % slevy na vstupních poplatcích pro veškeré své investice do všech produktů ČP INVEST. Každý z těchto klientů automaticky získá rovněž službu ČP INVEST Online plus. Díky této službě bude mít přehled o svém majetku 24 hodin denně a zároveň bude moci provádět operace na svém majetkovém účtu. Manipulace s účtem je zabezpečena bezpečnostním certifikátem a přístupovým heslem. ČP INVEST navíc disponuje nejvyšším stupněm zabezpečení webových stránek EV SSL od největší světové certifikační autority VeriSign, takže klienti mohou mít jistotu, že se pohybují v identifikovaném a verifikovaném prostředí.,“ uvádí generální ředitel společnosti Robert Hlava.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy