Česká spořitelna rozšiřuje možnosti investování přes SERVIS 24

12.06.2007 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Česká spořitelna rozšiřuje možnosti investování prostřednictvím služby SERVIS 24 Internetbanking. Klienti si v internetové aplikaci mohou nově vymodelovat vlastní portfolio s nejvhodnějším rozložením investic a následně nakoupit, prodat či vyměnit zvolené investiční produkty přímo prostřednictvím internetového bankovnictví.

„Chceme našim klientům nabídnout špičkový nástroj pro snadné ovládání svých prostředků. V záložce Spoření a investování služby SERVIS 24 Internetbanking klienti naleznou nové funkcionality - například zadávání transakcí, aktuální informace o vývoji konkrétních investic nebo možnost modelování portfolia,“ uvedl Mário Strapec, manažer projektu, který měl za cíl rozšířit možnosti investování prostřednictvím služby SERVIS 24 Internetbanking.

V nabídce jsou investiční produkty Investiční společnosti České spořitelny (otevřené podílové fondy), České spořitelny (akciové prémiové vklady, měnové prémiové vklady a strukturované dluhopisy) i produkty ERSTE Sparinvest (otevřené podílové fondy a Zajištěné fondy) a ČS nemovitostní fond.

Na internetových stránkách www.servis24.cz je všem zájemcům k dispozici DEMO verze této aplikace. Je přístupná také těm, kteří nemají aktivovanou službu SERVIS 24.

Služba SERVIS 24 umožňuje klientům obsluhovat své účty prostřednictvím telefonu, internetu nebo mobilního telefonu. Všechny tři služby může klient využívat za jediný poplatek a s jedinou sadou přístupových kódů. Internetbanking využívalo ke konci prvního čtvrtletí roku 2007 zhruba 720 000 klientů, Telebanking 790 000 klientů a GSM banking 75 000 klientů.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy