Poplatkové tarify – novinka pro všechny klienty Volksbank CZ

04.09.2007 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ nabízí od září letošního roku svým klientům novou službu – poplatkové tarify. Ty umožňují za paušální měsíční poplatek stanovený počet vybraných transakcí k jakémukoli kontu zdarma.

Volksbank CZ poskytuje tři různé tarify – MEDIUM (9 Kč), PREMIUM (29 Kč) a EXTRA (49 Kč). S nimi může klient na pravidelných platbách ušetřit až 58 procent nákladů.

Tarif MEDIUM byl sestaven jako "základní" tarif, který má vyhovovat většině průměrně aktivních klientů. Zbývající dva tarify – PREMIUM a EXTRA – jsou vhodné pro vysoce aktivního klienta či pro živnostníky a firmy.

„Rozšířením nabídky služeb reagujeme na přání klientů a nabízíme jim pravidelně realizované transakce výhodněji,“ říká Petr Žibřid, ředitel marketingu Volksbank CZ, a dodává: „Poplatkové tarify by bance zároveň měly pomoci oslovit nové klienty a upevnit vztah s klienty stávajícími.“

Který tarif je pro klienta nejvýhodnější, mu pomůže určit kalkulátor poplatkových tarifů, jenž je k dispozici na internetových stránkách banky. Na základě vložení údajů o počtu pravidelně realizovaných transakcí za měsíc klientovi sdělí, který tarif vybrat a kolik s jeho pomocí měsíčně ušetří.

Volné transakce v rámci poplatkového tarifu Tarif MEDIUM Tarif PREMIUM Tarif
EXTRA
Výběr z bankomatu Volksbank CZ nebo ČSOB v ČR 2 2 4
Příchozí platba na účet 1 0 0
Vklad hotovosti na pokladně 2 0 0
Transakce provedená přes přímé bankovnictví 2 10 10
Měsíční poplatek za vedení poplatkového tarifu 9 Kč 29 Kč 49 Kč

 

Bližší informace na http://www.volksbank.cz/vb/jnp/cz/novinky/cz-novinky-popl_tarify.html.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy