Modrá pyramida přináší nové bankovní produkty

05.09.2007 | , Modrá pyramida
Tiskové zprávy


Modrá pyramida přináší nové bankovní produkty a výrazně se profiluje jako „banka pro rodinu“. V září vyřízení Hypoúvěru bez poplatku. Historicky nejvyšší zájem o úvěry.

Modrá pyramida se výrazně profiluje jako banka pro rodinu. Svědčí o tom jak vysoce profesionální servis odborných poradců, kteří se doslova stávají „rodinnými finančními poradci“, tak široká nabídka produktů. Ta samozřejmě obsahuje především stavební spoření a úvěry na bydlení, ale také další bankovní a pojišťovací produkty. Především je to rizikové životní pojištění PYRAMIDA, které vytvořila Komerční pojišťovna pouze pro klienty Modré pyramidy, dále je to Pojištění majetku a odpovědnosti Allianz pojišťovny a penzijní připojištění Penzijního fondu Komerční banky.

Od září Modrá pyramida postupně rozšiřuje obchodní nabídku. Ve všech svých poradenských centrech a prostřednictvím sítě svých rodinných poradců bude nabízet další zajímavé produkty ze společné "dílny" Modré pyramidy a Komerční banky, které jsou určené těm, kteří již mají nebo si založí stavební spoření u Modré pyramidy. Nejprve to bude Modrá půjčka, Modré konto a Konto G 2, na podzim pak Modrá kreditní karta a Modré konto Plus. Ještě před koncem roku pak Modrá pyramida zahájí prodej vybraných podílových fondů.

  • Modrá půjčka
    Spotřebitelský úvěr umožňující překlenutí krátkodobého nedostatku menšího objemu finančních prostředků, až do výše 250 tisíc korun bez zajištění. Výhodou je bezplatné zpracování a vedení zdarma, bez penalizace je také možnost dřívějšího splacení půjčky. Součástí produktu je také pojištění schopnosti splácet pro případy, kdy se klient dostane do platební neschopnosti třeba ztrátou zaměstnání. Toto pojištění je zdarma. Nemalou výhodou je i prodloužení doby splatnosti až na 7 let díky němuž se sníží měsíční splátky a tak celkové zatížení klienta
  • Modré konto a Modré konto Plus
    Plnohodnotné bankovní účty vedené v Komerční bance, jejichž součástí je platební karta, přímé bankovnictví (internetové nebo telefonní) a bezplatný výběr z bankomatu KB. Výhodou pro klienty Modré pyramidy je možnost bezplatného vedení těchto balíčků, pokud měsíční kreditní obrat na kontě přesáhne 15 tisíc nebo 25 tisíc korun v případě Modrého konta Plus.
  • Konto G2
    Velmi bohatý bankovní balíček připravila Komerční banka pro studenty středních a vysokých škol ve věku 15 až 30 let. Účet má označení G2 a opět v něm nechybí platební karta, internetové bankovnictví a řada další služeb.
  • Modrá kreditní karta
    Kreditní karta s úvěrovým limitem až 250 tisíc korun. Speciálním benefitem této karty je to, že pokud klient s kartou utratí za rok více než 36 tisíc korun, neplatí žádné poplatky za vydání karty ani vedení úvěrového účtu.

V září vyřízení Hypoúvěru bez poplatku

Letní měsíce byly z hlediska objemu poskytnutých úvěrů vůbec nejúspěšnějšími měsíci v historii Modré pyramidy. Objem poskytnutých úvěrů v těchto měsících překračoval miliardu korun.

V červnu poskytla Modrá pyramida 2443 úvěrů v objemu 1.172.168 tis. Kč a v červenci 2342 úvěrů v objemu 1.67.293 tis. Kč. Podle předběžných údajů bude zcela nejúspěšnějším měsícem srpen s 2470 úvěry v objemu 1.297.000 tis. Kč. Za osm měsíců letošního roku už poskytla Modrá pyramida přes 16 530 úvěrů v objemu přesahujícím 8 mld. Kč (oproti loňským 6,9 mld. Kč).

Nejoblíbenějším úvěrovým produktem je stále Hypoúvěr. V letošním roce poskytla Modrá pyramida 5 267 Hypoúvěrů v objemu 5,2 mld. Kč. Průměrná výše Hypoúvěru dosahuje už 991.000 Kč, což znamená, že klienti využívají Hypoúvěr především na koupi nebo stavbu bytu nebo rodinného domu.

V září poskytuje Modrá pyramida Hypoúvěry bez poplatku za vyřízení, čímž klient ušetří až 10 000 korun. Vedle nárůstu zájmu o úvěry roste i zájem o uzavírání smluv o stavebním spoření. Letos bylo již u Modré pyramidy uzavřeno 75.512 smluv s cílovou částkou 21.419.396 tis. Kč

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy