KPMG: prestižní ocenění v oblasti pojišťovnictví

17.09.2007 | , KPMG
Tiskové zprávy


Ocenění pro společnost poskytující nejlepší služby v oblasti daní, auditu a poradenství v oboru pojišťovnictví za rok 2007 získala skupina pro pojišťovnictví působící v rámci sítě poradenských společností KPMG. Rozhodli o tom představitelé z oboru pojišťovnictví v hlasování pro prestižní odborný časopis Reactions.

Podle nich tato skupina převyšuje konkurenci a zaslouží si označení lídra ve svém oboru. Ceny byly vyhlášeny na slavnostní ceremonii Reactions’ Global Awards Dinner v New Yorku dne 28. srpna 2007. Více než tři tisíce oslovených ředitelů, manažerů a brokerů z pojišťovnictví ocenilo kvalitu a odbornost služeb poskytovaných sítí poradenských společností KPMG.

Ta od roku 1990 působí i v České republice. Ve svém hlasování zástupci pojišťovacího sektoru porovnávali a zohledňovali nejen obchodní výhody, ale také aktivitu jednotlivých společností. Průzkum uskutečnil prestižní měsíčník zabývající se pojišťovnictvím Reactions, který každoročně vyhlašuje na základě hlasování nejlepší společnosti v oboru.

Ocenění ze strany profesionálů je uznáním celosvětové síly a stability skupiny pro pojišťovnictví, která má velmi dobrou pozici i v České republice. „Během našeho působení na českém trhu jsme si vybudovali vedoucí postavení v poskytování auditorských, daňových a poradenských služeb právě pro firmy z oblasti pojišťovnictví,“ říká k ocenění Roger Gascoigne, partner společnosti KPMG Česká republika, který je odpovědný za sektor pojišťovnictví nejen v České republice, ale i v regionu střední a východní Evropy.

Ze zisku prestižní ceny byl potěšen i Frank Ellenbuerger, vedoucí partner skupiny pro pojišťovnictví a partner společnosti KPMG v Německu. „Rád bych poděkoval celému odvětví pojišťovnictví, které tímto způsobem ocenilo obětavost a odpovědnost pracovníků celé naší skupiny. Tato cena je mimořádným úspěchem a především důkazem toho, že naše myšlenka budovat silné a trvalé vztahy s našimi klienty na základě jejich individuálních potřeb je tou správnou cestou,“ říká Frank Ellenbuerger. Ihned se však dívá i do budoucnosti a dodává: „Jsem hrdý, že naše práce byla oceněna právě tímto způsobem. Zároveň je to nejlepší možná motivace do dalšího období.“

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy