AXA životní pojišťovna nabízí Rodinné úrazové pojištění až pro 8 lidí najednou

03.10.2007 | , AXA
Tiskové zprávy


Čím více osob si Rodinné úrazové pojištění uzavře, tím více lze ušetřit.

AXA životní pojišťovna přichází na trh s Rodinným úrazovým pojištěním. Hlavní výhodou produktu je možnost pojistit až 8 osob najednou a široký rozsah pojistného krytí.  Čím více je pojištěných osob, tím vyšší je sleva na pojistném - sleva platí pro všechny pojištěné osoby. Klienti tak mohou ušetřit až 25 % z celkové ceny pojištění.  Děti mají výrazně levnější pojistné než dospělí a ušetřit mohou oproti nim až 40 % pojistného. Pojištění je navíc možné uzavřít pro dospělé osoby, které nejsou v přímém příbuzenském vztahu.

„Rodinné úrazové pojištění je adresováno široké veřejnosti. Využít ho mohou nejen rodiny s běžným počtem členů, v České republice jsou to v průměru tři až čtyři osoby, ale i rodiny početnější. Pojistit se mohou nejen rodiče s dětmi, ale i jejich další příbuzní. Rodinné pojištění může využívat až osm osob najednou - čtyři dospělé osoby a čtyři děti,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace skupiny AXA. „V případech některých pojistných částek není třeba vyplňovat zdravotní dotazník, velká část klientů tak bude uchráněna před další administrativou spojenou s uzavřením pojištění,“ doplnil Marek Zeman.

Rozsah krytí Rodinného úrazového pojištění je velmi široký. Klient si může libovolně vybrat z následující kombinace tarifů:

  •  smrt následkem úrazu
  •  trvalé tělesné poškození/trvalé následky ve 4 variantách – s lineárním či progresivním plněním od 1 % nebo od 10 %
  •  denní odškodné za dobu nezbytného léčení úrazem
  •  pojištění vyjmenovaných drobných úrazů
  •  denní dávka při pobytu v nemocnici v důsledku úrazu

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy