Studentské platební karty Komerční banky nabízejí jako jediné na trhu vlastní design i změnu PIN

08.10.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Možnost vytvořit si vlastní podobu platební karty dostali v těchto týdnech i studenti.

Platební kartu s vlastní designem představila KB v červnu jako první banka na trhu. V září rozšířila tuto nabídku i pro studenty a opět jako jediná banka v ČR jim tak nabízí možnost pořídit si jak vlastní design, tak zvolit si vlastní PIN své platební karty.

„Mojekarta se podle očekávání setkává u studentů s velkým zájmem a během několika prvních dnů jsme zaznamenali stovky žádostí,“ uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek. „Mojekarta pro studenty je tak dalším úspěšným rozšířením širokého portfolia karet, u kterých umožňujeme zřídit si vlastní design,“ dodal Zdeněk Mojžíšek.

Studenti obdrží mezinárodní embosovanou kartu MasterCard, kterou si každý z nich může skutečně upravit podle svých potřeb a přání, a to včetně možnosti individuálního nastavení týdenních limitů. Samozřejmostí je možnost nastavit si zasílání informativních SMS o každé transakci kartou. Noví držitelé karty navíc získají všechny výběry z bankomatu KB zdarma a cestovní pojištění.

„Mojekarta pro studenty je dalším příkladem našeho zájmu o potřeby studentů. Kartu s vlastním designem jsme poprvé představili studentům na sportovně hudební festivalové akci G2 JoyRide Tour, kterou dlouhodobě podporuje právě naše studentské konto G2,“ dodala vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky Monika Truchliková.

Akční cena za vlastní design karty pro studenty činí 99 Kč při žádosti podané do 31. října

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy