Světové akcie vstupují na RM-SYSTÉM

16.10.2007 | , RM-Systém
Tiskové zprávy


RM-SYSTÉM výrazně rozšířil nabídku obchodovaných cenných papírů a nově teď nabízí atraktivní zahraniční tituly.

RM-SYSTÉM výrazně rozšířil nabídku obchodovaných cenných papírů a nově teď nabízí atraktivní zahraniční tituly (registrované v zahraničí) jako jsou Deutsche Telekom, Zentiva, Erste Bank, ORCO, AAA AUTO a CME. Všechny zahraniční akcie se přitom obchodují v českých korunách.

 Nové akcie je možné na RM-S obchodovat standardními aukčními pokyny bez omezení minimálního počtu obchodovaných akcií. Všechny nově přijaté akcie jsou také zařazeny do segmentu EasyClick s poplatkově výhodnějšími pokyny, zde je minimální počet akcií stanoven velikostí EasyClick lotu.

 Jaké jsou výhody obchodování na trhu RM-SYSTÉM?

  •  Akcie jsou dostupné doslova pro každého
  •  Obchoduje se v českých korunách
  •  Obchoduje se o hodinu déle
  •  Okamžité vypořádání obchodu v reálném čase
  •  Zajištěná likvidita akcií
  •  Nejvýhodnější poplatky pro malé a střední investory

RM-SYSTÉM radikálně snižuje poplatky!
Drastická redukční dieta ceníku pro standardní aukční obchodování na RM-SYSTÉMu. Tak lze nazvat změny, které byly ve prospěch klientů uskutečněny. Nové poplatky poklesly až na desetinu své původní hodnoty. Nákup nebo prodej akcií v objemu 5 tis. Kč stojí nyní investory na RM-S pouhých 30 Kč. Se zvyšujícím se objemem obchodu navíc poplatky procentuálně klesají ze základní sazby 0,6% až na 0,15% z objemu obchodu.

A to není vše!
Zrušeny jsou také veškeré příplatky za speciální dispozice a minimální výše poplatků.

Zaváděcí sazba loňské novinky EasyClick byla nahrazena dlouhodobou ve výši 0,39% z objemu obchodu. Ke spokojenosti větších investorů je omezen maximální možný poplatek z jednotlivého obchodu na výši 3 400 Kč. Uvedené změny tedy nic nemění na faktu, že EasyClick představuje nadále nejvýhodnější podmínky pro obchody v objemech od 50 tisíc Kč. 

Jak obchodovat zahraniční cenné papíry?
Obchodovat můžete prostřednictvím Internetu a nebo osobně na libovolném z obchodních míst RM-S.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy