Podnikatelský úvěr od Komerční banky – 1 milion bez ověřování příjmů

18.10.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka v minulých dnech učinila další krok, kterým výrazně zvyšuje dostupnost úvěrů pro podnikatele a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na trhu malých a středních firem.

Limit pro krátkodobý Profi úvěr poskytovaný bez ověřování příjmů klienta se zvýšil z 500 tisíc korun na rovný milion.

Již před rokem KB uvedla na trh podnikatelský úvěr, k jehož získání stávajícímu klientovi banky stačí předložit pouze identifikační dokumenty. Tzv. skóring chování umožnil poskytnout podnikatelům, kteří mají v KB veden běžný účet alespoň 6 měsíců, podnikatelský úvěr se splatností 1 rok až do výše 500 tisíc korun. Této možnosti využilo za poslední rok více než 9 tisíc podnikatelů - klientů KB.

„Naši klienti oceňují především rychlost a administrativní nenáročnost tohoto způsobu poskytování podnikatelských úvěrů. Navíc aktuálně dostupnou výši úvěru zjistí kdykoli prostřednictvím internetového bankovnictví nebo na výpisu z účtu. Případné využití podnikatelského úvěru tak mohou zohlednit ve svých úvahách o dalším rozvoji jejich živnosti“, uvedl výkonný ředitel pro marketing KB Zdeněk Mojžíšek.

Po roce přichází KB s výrazným vylepšením parametrů, které otevře cestu k potřebným financím dalším klientům a rozšíří portfolio dostupných produktů. Stávající limit na krátkodobý Profi úvěr se zvýšil ze současných 500 tisíc na rovný milion korun. Současně banka zavedla střednědobý Profi úvěr se splatností až 3 roky a maximální částkou úvěru 500 tisíc korun. To vše může získat stávající klient banky, který má v KB veden účet 6 měsíců, v některých případech 12 měsíců, aniž by bance předkládal jakékoliv finanční výkazy či daňová přiznání.

„Našich klientů si vážíme a snažíme se jim dokázat, že být klientem Komerční banky se skutečně vyplatí. Navíc ze zkušeností víme, že podnikatelé potřebují nejčastěji úvěr právě do jednoho milionu korun na financování běžných provozních potřeb. Naši nabídku v tomto smyslu přizpůsobujeme a pevně věřím, že poslední změny budou pro naše klienty atraktivní“ dodává Zdeněk Mojžíšek.

Profi úvěr je nejběžnější podnikatelský úvěr poskytovaný Komerční bankou. V současnosti využívá tento typ úvěru více než 20 tisíc klientů z řad podnikatelů a malých firem, kteří aktuálně čerpají téměř 5 mld. Kč.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy