UniCredit Group přichází s nabídkou úvěru neomezeného hranicemi

19.10.2007 | , UniCredit Group
Tiskové zprávy


Ve 20 zemích Evropy mají nyní klienti snadný a pružný přístup k přeshraničním úvěrům.

Bankovní síť skupiny UniCredit Group je nejrozsáhlejší v celé Evropě. Díky tomu může skupina nabídnou svým firemním zákazníkům, kteří působí v několika zemích najednou, nový speciální produkt: úvěr „Cross Border Plus Credit“. Tento produkt, uzpůsobený potřebám zákazníků, je vhodný pro nově zakládané firmy i pro střední a velké firmy jako řešení financování dceřiných společností ve střední a východní Evropě a také v Itálii, Rakousku a Německu. Skupina UniCredit Group tuto jedinečnou službu nabízí více než 100.000 firmám působícím ve 20 různých zemí Evropy.

Úvěr Cross Border Plus Credit není náročný na administrativu a je k němu snadný přístup: může o něj požádat každý klient UniCredit Group prostřednictvím svého bankovního poradce na úrovni mateřské společnosti. Banka pak na základě celkového obchodního vztahu a také vlastní bonity mateřské společnosti poskytne prvotřídní reference příslušné bance skupiny v dané zemi, kde klient úvěr potřebuje.  V zemi sídla dceřiné společnosti se pak místní bankovní poradce postará o rychlý úvěrový proces a vyplacení úvěru. Klient si bude moci vybrat, v jaké formě bude chtít úvěr čerpat (tedy jestli jako provozní/kontokorentní úvěr, investiční úvěr nebo ve formě bankovních záruk). Úvěry jsou k dispozici do výše 10 mil. EUR (nebo protihodnoty v místní měně) a se splatností až 5 let.

Úvěr Cross Border Plus Credit tak dokonale splňuje potřeby klientů. Firmy mohou nejen efektivním způsobem rozšířit své aktivity v zahraniční, ale zároveň využít podporu silného bankovního partnera s rozsáhlou celoevropskou sítí. UniCredit Group – první skutečně evropská banka – v současné době působí ve 20 hlavních zemích. Po fúzi s bankou Capi-talia má skupina celkem 9.000 poboček.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy