Zájem o on-line přístup k účtům ČSOB PF roste

25.10.2007 | , ČSOB PF
Tiskové zprávy


Penzijní fondy ČSOB zavedly pro své klienty možnost on-line přístupu k účtu penzijního připojištění. Už během pilotního provozu mělo o tuto službu, která je zdarma, zájem 3 500 lidí. ČSOB PF na své adrese www.csobpf.cz spustily také novou webovou prezentaci.

„On-line přístup umožní našim klientům sledovat aktuální zůstatek na účtu a rychlý přehled o platbách ať již vlastních nebo příspěvcích zaměstnavatele,“ vysvětluje Kateřina Štěrbová, zodpovědná za koordinaci obchodních a marketingových činností ČSOB Penzijních fondů a doplňuje: „V režimu on-line  lze také požádat o změnu údajů ve smlouvě.“

On-line přístup k účtu penzijního připojištění klientovi dovolí sledovat aktuální zůstatek na účtu, historii plateb ve prospěch penzijního připojištění zaplacených v aktuálním a předchozím roce nebo připsané státní příspěvky. Díky této službě lze prostřednictvím internetu zažádat také o změnu ve smlouvě. Servis lze kdykoliv bez poplatků zrušit zasláním písemné žádosti.

ČSOB Penzijní fondy Stabilita a Progres zároveň spustily nové webové stránky na adrese www.csobpf.cz. „Rozhodli jsme se připojit ke korporátnímu designu skupiny ČSOB a vytvořit nový portál, který bude přehlednější a pro čtenáře určitě přívětivější,“ říká Kateřina Štěrbová.

Web je rozdělen podle stejných parametrů shodně pro ČSOB Penzijní fond Stabilita a ČSOB Penzijní fond Progres. U každého z nich lze snadno najít popis produktu, vhodnou i doporučovanou investiční strategii, zjistit výnosy obou fondů, díky kalkulačkám spočítat výši naspořené částky i hrubou doživotní penzi. Nechybí ani potřebné informace a kontakty. „Chceme, aby návštěvníci stránek měli přehled o tom, v čem je penzijní připojištění výhodné a jak nejlépe využívat státní podporu,“ uzavírá Štěrbová.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy