U ČSOB si nyní můžete půjčit až 300 tisíc bez ručitele

02.11.2007 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Klienti největší české banky, kteří hledají rychlý zdroj peněz, si nyní mohou prostřednictvím ČSOB Půjčky na cokoliv půjčit až 300 tisíc korun bez ručitele.

Obdobná služba je u finančních institucí působících na českém trhu výjimkou. Výhodou úvěru u ČSOB je kromě toho i možnost rychle a bezplatně zjistit, kolik peněz si zájemce může půjčit.

„Jak ukázal nedávný průzkum, lidé, kteří potřebují půjčku, ocení, když mohou rychle zjistit, kolik si mohou od banky půjčit. Proto jsme se rozhodli vyjít jim vstříc a zavedli hned několik možností, aby se mohli bezplatně a téměř obratem informovat na výši úvěrového limitu u ČSOB,“ uvádí Jan Klouček, manažer útvaru bydlení a úvěry ČSOB.

Zájemci o některý z úvěrových produktů ČSOB si výši limitu mohou zjistit jednoduše a bez zbytečné administrativy na bezplatné Infolince 800 300 300. Provedením jednoduchého scoringu výpočtu s poradcem zjistí, na jakou sumu jsou schopni se svými příjmy a životní situací dosáhnout. Týká se to jak ČSOB Půjčky na cokoliv tak i ČSOB Půjčky na lepší bydlení, kreditní karty a povoleného přečerpání běžného účtu. Další možností, jak zjistit výši případného úvěru, je návštěva kterékoliv pobočky banky nebo využití internetové kalkulačky na webových stránkách ČSOB. Klienti banky jsou o výši osobního úvěrového limitu navíc informováni prostřednictvím výpisů z účtů nebo na obrazovkách bankomatů ČSOB.

Zjednodušení celého procesu poskytnutí ČSOB Půjčky na cokoliv ocení především klienti, kteří již mají předschválený úvěrový limit. Ti pak nemusí sdělovat účel půjčky a nepotřebují ani dokládat své příjmy. Stačí pouze dva doklady totožnosti. Úvěr banka vyřídí do 30 minut. „Výši splátky si klient nastaví podle svých potřeb, přičemž doba splatnosti může být až sedm let. Úvěr lze jednorázově čerpat ihned po schválení,“ doplňuje výčet výhod ČSOB Půjčky na cokoliv Jan Klouček.

Podle nedávného průzkumu společnosti GfK v České republice neustále výrazně roste zájem o bankovní úvěrové produkty. Počet spotřebitelských úvěrů se za posledních pět let více než zdvojnásobil, v případě kreditních karet vydaných bankou je nárůst až trojnásobný. Využití spotřebitelského úvěru má letos podle studie v plánu víc jak desetina klientů ČSOB.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy