Vital Invest s garancí – nové fondy v nabídce investičního životního pojištění VITAL Invest

02.11.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka ve spolupráci s Komerční pojišťovnou rozšířila nabídku fondů investičního životního pojištění VITAL Invest o dva nové fondy – Fond s garantovaným zhodnocením a Dynamický PLUS fond.

Klienti nyní mohou v rámci VITALU Invest investovat až do pěti fondů. Fond s garantovaným zhodnocením je určen spíše pro konzervativnější klienty, kteří očekávají stabilní výnos bez výrazných výkyvů. „Fond s garantovaným zhodnocením tak nabízí jedinečnou kombinaci atraktivního výnosu s garantovaným minimem. Garantované zhodnocení je vyhlašováno vždy na období jednoho roku. Pro roky 2007 a 2008 garantujeme našim klientům zhodnocení minimálně ve výši 3 %,“ uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek.
Dynamický PLUS fond se zaměřuje na investice na světových akciových trzích. Je vhodný pro klienty, kteří požadují vysoké zhodnocení investice a zároveň jsou připraveni přijmout veškerá rizika s tímto typem investice spojená.
Dalšími fondy, které dotvářejí ucelenou nabídku VITALU Invest, jsou Konzervativní, Balancovaný a Dynamický fond. Vital Invest tak může zaujmout široké spektrum klientů s různým investičním profilem.
VITAL Invest je kombinací investování a životního pojištění. Klient sám určuje, bude-li jeho Vital Invest spíše pojištěním nebo investicí. V rámci pojistné složky VITAL Invest nabízí 4 různé varianty rozsahu pojistné ochrany pro případ úmrtí, kterým klient zajistí sebe a svou rodinu. Jistotu a zabezpečení je možné rozšířit sjednáním komplexního úrazového připojištění.
Atraktivní výhodou tohoto produktu je bezesporu garance návratnosti investice v případě pojistné události. „Ačkoliv je Vital Invest příležitostí pro zhodnocení finančních prostředků, je zachována i hlavní vlastnost pojištění, tj. zajištění příjmů pro rodinu v těžkých životních situací. Garance návratnosti investice přináší klientům jistotu, že oprávněným osobám bude vždy vyplacena částka minimálně v hodnotě dosavadní investice. Tato garance je automaticky poskytována všem klientům až do věku 70 let,“ dodává vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky Monika Truchliková.
Mezi další výhody VITALU Invest patří jeho vysoká flexibilita, včetně daňových úlev. Klient má možnost změnit parametry smlouvy kdykoliv během trvání pojištění podle jeho měnících se nároků a potřeb.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy