ČSOB Leasing nabízí nové produkty pro podnikatele prodlužující dosavadní výhody leasingu

08.11.2007 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


ČSOB Leasing, jednička českého leasingového trhu, spustil od počátku listopadu nový akční produkt - finanční leasing s odložením splátek na financování pořízení vozidel, strojů i zařízení.

ČSOB Leasing produktem vychází vstříc zákazníkům, kteří plánují pořízení majetku formou finančního leasingu a je pro ně důležité využít možnost umoření nákladů spojených s pořízením majetku v době kratší než je doba odpisování, což umožňuje ještě do konce roku stávající legislativa.

Akční produkt je určen především zákazníkům podnikatelům, kteří si potřebují do konce roku pořídit osobní, užitkový nebo nákladní automobil, stroj, zařízení či technologii, chtějí využít ještě současných daňových výhod finančního leasingu (tj. zrychleného leasingového odpisování a kratší doby financování) a zároveň chtějí začít splácet svůj leasing až v příštím roce. Využijí tak stávajících daňových výhod leasingu s trváním smlouvy již od 36 měsíců (dle povahy předmětu), při  zrychleným leasingovým odepisováním a zároveň již také využijí snížené sazby daně z příjmu účinné od příštího roku. „ČSOB Leasing se snaží vhodně předvídat potřeby svých zákazníků a této filosofii také odpovídá náš nový akční produkt na finanční leasing s odkladem splátek. Daňová reforma je zde, naši zákazníci očekávají řešení a my s optimálním řešením pro ně včas přicházíme,“ říká Petr Neuvirth, produktový ředitel společnosti. „Uzavře-li zákazník v rámci akčního produktu leasingovou smlouvu ještě do konce roku 2007 získá hned dvě velké výhody: využije stávajících výhod finančního leasingu  a navíc financovaný předmět získá do užívání hned, ale začne jej splácet až za tři měsíce,“ doplňuje Petr Neuvirth

ČSOB Leasing inovoval svou standardní produktovou řadu a již od léta poskytuje novou sadu finančních produktů pro zákazníky na pořízení majetku pod vystižným názvem Optimal Leasing (finanční leasing) a Optimal Kredit (zákaznický úvěr). Tyto produkty lze využít pro financování širokého spektra značek vozidel a jejich modelů, ale také strojů, zařízení a různých technologií. Již z jejich názvu je patrné, že produkty jsou konstruovány tak, aby padly zákazníkovi „na míru“, tedy s vysokou variabilitou parametrů. Délka splácení Optimal Leasingu je od 36 do 84 měsíců včetně možnosti nulové akontace dle konkrétních podmínek, Optimal Kredit nabízí ČSOB Leasing dokonce s trváním smlouvy již od 6 měsíců.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy