Vánoční hypotéka: Hypoteční banka nabízí hypotéku bez poplatku

08.11.2007 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Hypoteční banka nebude klientům, kteří podají žádost o hypoteční úvěr od 12. listopadu do 24. prosince 2007, účtovat poplatek za zpracování hypotéky.

Ušetřit tak mohou až 25 000 Kč. Tato nabídka se týká všech druhů hypoték včetně americké a hypotéky bez doložení příjmu, pokud si klient zvolí minimálně pětiletou fixaci úrokové sazby.

Poplatek za vyřízení hypotéky běžně činí 0,8 % z výše poskytnutého úvěru, minimálně 8000 Kč, maximálně 25 000 Kč.

„Vánoční hypotéka je určena novým klientům, kteří požádají o fixaci úrokové sazby na pět a více let. Chceme touto akcí klienty přesvědčit, aby se zajistili proti očekávanému růstu úrokových sazeb a měli jistotu, že v nejbližších letech zůstanou jejich splátky nezměněné,“ vysvětluje Bohdan Suchánek, ředitel marketingu a PR Hypoteční banky.

Klienti Hypoteční banky si zároveň mohou snížit své měsíční splátky, pokud využijí možnost rozložit si splácení hypotéky až na 40 let. „Hypoteční úvěr si v tomto případě mohou dovolit i lidé s nižšími příjmy,“ dodává B. Suchánek.

Zájemcům o koupi bytu také Hypoteční banka v poslední době podstatně zjednodušila proces vyřizování hypotéky. Vyžaduje od nich pouze potvrzení o příjmu a kupní smlouvu. Výpis z katastru nemovitostí a odhad ceny bytu zajistí za své klienty zdarma. Klienti tak ušetří nejen peníze (kolek na výpis z katastru stojí 100 Kč a odhad kolem 3000 Kč), ale také čas.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy