HOLIDAY karta od Volksbank – výběr v zahraničí za pouhých 29 Kč

15.11.2007 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ opět přichází na trh s Holiday kartou (HolidayCard). Jedná se o platební kartu Maestro chip, jejíž  předností je nízký poplatek – pouhých 29 Kč – za výběr z kteréhokoli bankomatu v zahraničí i mimo bankomaty Volksbank.

Holiday karta je nabízena zdarma v rámci cenových programů FIT konto, STYL konto, Program EXCLUSIVE
a FREE konto až do 30. dubna 2008, její  platnost je 3 roky.

"S Holiday kartou, která má opět atraktivní zimní design, obnovujeme akci Volksbank – výběr hotovosti kdekoliv na světě za 29 Kč. Navíc klienti, kteří si spolu s Holiday kartou založí STYL konto nebo FREE konto, k ní dostanou malý dárek v podobě klíčenky na krk s pouzdrem na kartu, kterou mohou využít například při lyžování,“ doplňuje informace Petr Žibřid, ředitel marketingu Volksbank CZ.

Clipboard01_5.jpgHoliday karta přináší řadu výhod, mezi které patří především nulový poplatek za vedení a zvýhodněná sazba pro výběr hotovosti v zahraničí, kde klienti mohou vybírat z bankomatů za jednotnou cenu 29 Kč. Podmínkou pro vydání Holiday karty zdarma je zřízení jednoho z balíčků služeb – FIT konto, STYL konto, Program EXCLUSIVE nebo FREE konto (pro studenty). U STYL konta, Programu EXCLUSIVE a FREE konta klient dostane zdarma v rámci balíčku i cestovní pojištění.

Holiday karta je elektronická mezinárodní karta typu Maestro, která je vybavena modernější a bezpečnější čipovou technologií. Touto kartou mohou klienti bezpečně platit za vybrané zboží a služby, a zároveň vybírat z bankomatů po celém světě za jednotnou cenu. Velmi výhodná je pro lyžaře cestující do Rakouska, protože karta Maestro má v této zemi větší podporu a servis než ostatní platební karty včetně embosovaných.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy