Komerční banka připravila pro podnikatele Program DUO

21.11.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka připravila pro podnikatele výhodný Program DUO. Program DUO je univerzálním řešením, jak efektivně spravovat podnikatelské i osobní finance.

Díky tomuto programu může podnikatel nebo statutární zástupce firmy získat vedení osobního balíčku Duo konto zcela zdarma, a to po celou dobu vedení libovolného podnikatelského balíčku KB.

Spojení osobních financí a podnikatelského účtu „pod jednu střechu“ přináší řadu výhod. Podnikatel nemusí nosit v hlavě návod na obsluhu dvou různých aplikací internetového bankovnictví ve dvou různých bankách, nemusí navštěvovat dvě různé pobočky nebo může využívat pro běžné transakce služeb jednoho bankovního poradce. Komerční banka přináší pro využití jedné finanční instituce další zajímavý motiv: podnikatelé, kteří využívají v Komerční bance jakýkoli podnikatelský balíček, získají v KB zcela zdarma osobní účet Duo konto.

Program DUO je v nabídce Komerční banky od 1. listopadu 2007. Obsahuje kterýkoliv  podnikatelský balíček z aktuální nabídky Komerční banky a osobní účet Duo konto pro správu soukromých financí podnikatele. Duo konto zahrnuje osobní běžný korunový účet, platební kartu Perfekt karta (VISA) se dvěma výběry hotovosti z bankomatů KB měsíčně zdarma a telefonní bankovnictví Expresní linka KB nebo internetové bankovnictví Mojebanka.

„Velkou výhodou Programu DUO je možnost spravovat osobní i firemní finance odděleně, a přitom na jednom místě za jednu cenu. Kromě finanční úspory tak podnikatel získá i významnou úsporu časovou. Při jedné návštěvě pobočky může se svým bankovním poradcem vyřídit vše potřebné nejen pro svoji firmu, ale i pro rodinné finance,“ uvedl Zdeněk Mojžíšek, výkonný ředitel pro marketing KB.

Program DUO navazuje na úspěšné produkty, které představila Komerční banka v segmentu podnikatelů a firem v posledních měsících – balíček pro začínající podnikatele Efekt Start, nabídku úvěrů bez ověřování příjmů a bez zajištění a ve spolupráci s Českomoravskou záruční a rozvojovou bankou speciální M-záruku pro začínající podnikatele.

Přístup Komerční banky k segmentu podnikatelů a firem byl dva roky po sobě oceněn vítězstvím v soutěži MasterCard Firemní banka roku. Komerční banka byla v letech 2006 a 2007 zvolena Firemní bankou roku v rámci žebříčku Czech Top 100. O vítězi rozhoduje tradičně více než 150 finančních ředitelů.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy