Nové úvěrové produkty od WPB Capital – nová dostupná alternativa pro všechny

26.11.2007 | , WPB Capital
Tiskové zprávy


Půjčka na družstevní byt, Půjčka na privatizaci, Hypotéka bez doložení příjmu, Půjčka na konsolidaci dluhů, Hypotéka na pozemky.

To jsou jen některé z úvěrových produktů WPB Capital, které spořitelní družstvo představilo na tiskové konferenci při příležitosti slavnostního otevření svého nového centra v nově zrekonstruované budově Edisonovy transformační stanice.

Kromě nadstandardních vkladových produktů nyní WPB Capital nabízí také dostupné úvěrové produkty a stává se tak novou zajímavou alternativou k bankám. Jistě, společnosti poskytující nebankovní půjčky již na českém trhu působí, na rozdíl od nich je WPB Capital institucí s řádným oprávněním ČNB což zaručuje bankovní standard a jasně daná pravidla úvěrových produktů.

„Zaměřujeme se na řešení specifických nebo pro klienty problémových situací, které jsou dnes běžné, ale většině žadatelů znemožní proplout hustým sítem bankovních K.O. kritérií. My jsme ve své úvěrové politice mnohem flexibilnější a ke každému úvěrovému případu přistupujeme individuálně. Dokážeme například řešit i zápisy v registrech, restrukturalizaci závazků či klienty bez podnikatelské historie nebo s daňovou optimalizací. Samozřejmě za určitých, námi přesně stanovených podmínek“ říká Martin Kušmirek, obchodní ředitel WPB Capital.

„Postupně rozšiřujeme portfolio našich úvěrových produktů na základě poptávky žadatelů. Máme nyní řadu specifických produktů, které nejsou na našem finančním trhu běžné. Například naše Půjčka na družstevní byt je svými parametry na trhu jedinečná. Nepožadujeme akontaci, ručitele ani zástavu jinou nemovitostí a jsme schopni půjčit až do výše 5 milionů korun. Také Hypotéka bez doložení příjmů je produkt, který není na našem finančním trhu příliš obvyklý“ dodává Kušmirek.

Abychom naše produkty ještě více zpřístupnili, snížili jsme minimální výši na 300 tis. Kč a doba splatnosti se prodloužila u všech produktů na 20 let. Nabízíme jednak benefity dnes již běžné, jako předčasné splacení nebo odklad splátek, ale i některé méně obvyklé možnosti, jako třeba skutečně individuální nastavení splátkového kalendáře nebo změnu zajištění v průběhu splácení.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy