UniCredit Bank - první banka s poradenstvím v oblasti investic do umění

06.12.2007 | , UniCredit Bank
Tiskové zprávy


Od listopadu 2007 nabízí UniCredit bank novou exkluzivní službu pro klienty segmentu Privátního bankovnictví.

Na trhu se prostřednictvím rozšířených služeb UniCredit Bank objevuje Artbanking nabízející poradenství v oblasti umění. „UniCredit Bank jej v této formě nabízí jako první v České Republice, a odlišuje se tím od běžné bankovní nabídky,“ představuje novou bankovní službu Jan Troníček, ředitel divize privátního bankovnictví UniCredit Bank. „Poradenství nabízíme v oblasti nákupu a prodeje uměleckých děl,  při sestavování sbírek a jejich zhodnocování a v oblasti komplexní odborné péče o umělecké předměty,“ dodává Troníček.
Zkušenosti, které banka nabyla v jiných zemích Evropy, kde službu Artbanking poskytuje na standardní úrovni, může velmi dobře uplatnit při asistenci svým klientům v mnoha oblastech týkajících se umění a péče o něj. Se službou Art Banking přináší UniCredit Bank svým klientům dobrou znalost oboru se silným zázemím stabilní evropské banky.
Služba není určena jen milovníkům umění a v oboru sběhlým sběratelům, ale i těm, kteří v této oblasti začínají. Nespornou výhodou poskytované služby je centralizace různorodých požadavků klientů v jednom místě a také osobní a diskrétní přístup ke každému z nich. 
Název UniCredit Bank vyjadřuje příslušnost k nejvýznamnější evropské bankovní skupině UniCredit Group, která své služby poskytuje více než 40 milionům klientů. Britský finanční časopis Euromoney udělil letos skupině UniCredit Group titul Nejlepší západoevropská banka roku 2007. Do skupiny UniCredit Group v České republice patří rovněž UniCredit Leasing CZ, Pioneer Investments a UniCredit CA IB Czech Republic.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy