PS Dividendový fond 1 naplnil objem téměř 200 milionů korun

18.12.2007 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Novinka Poštovní spořitelny, „PS Dividendový fond 1“, zaznamenala nebývalý úspěch. Zajištěný podílový fond totiž během podzimního upisovacího období naplnil objem ve výši téměř 200 milionů korun. 

„Naplněný objem činí přesně 196,05 milionů korun. Tak velkou sumu jsme opravdu nepředpokládali a výsledek nadmíru předčil naše očekávání,“  komentuje úspěch Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny, a dodává: „Je zřejmé, že si fond spolehlivě našel své místo mezi drobnými investory. Tento úspěch chceme rozhodně zopakovat.“

Do fondu mohli klienti vstupovat v rámci upisovacího období od 1. října do 30. listopadu. PS Dividendový fond 1 nabízí ochranu investovaných finančních prostředků a minimální výnos 6 procent. Doba splatnosti byla stanovena na tři a půl roku. Hlavním specifikem fondu je průběžné vyplácení dividend, tedy po prvním a po druhém roce a při jeho splatnosti.

Poštovní investiční program – zajištěný, v jehož rámci je fond nabízen,  je ideální program pro konzervativní, opatrné investory. Je určen pro zhodnocení finančních prostředků prostřednictvím cenných papírů na finančních trzích.

Poštovní spořitelna přitom nabízí celou škálu spořících a investičních produktů a může tak vyjít vstříc každému, kdo má zájem zhodnotit své finanční prostředky. Tento typ produktů lze získat v každém finančním centru Poštovní spořitelny nebo na vybraných poštách a lze je tedy právem považovat za nejdostupnější investici v České republice.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy